Glumci Amar Bukvić Hrvoje Klobučar, Mario Valentić i plivač Gordan Kožulj posjetili su atelje poznatog dizajnera Ivice Klarića povodom završnih fitinga za DOVE MEN kolekciju koja će zabljesnuti na pisti DOVE FASHION.HR-a

Zagrebački dizajner i majstor muških odijela, Ivica Klarić, užurbano završava najočekivaniju mušku kolekciju za Dove Men koju će 17. rujna na pisti ispred Muzeja suvremene umjetnosti predstaviti Amar Bukvić, Hrvoje Klobučar, Mario Valentić, Duško Modrinić, Robert Kurbaša, Goran Bogdan, Janko Popović Volarić, Gordan Kožulj, Dubravko Šimenc i Mario Mlinarić.

Atelje Ivice Klarića individualno je dizajnirao i po mjeri sašio deset kompletnih lookova namijenjenih licima Dove Men revije

>> VIDEO: Moda i suvremena umjetnost vole se javno

'Muška moda u Hrvatskoj često je nepravedno zanemarena stoga mi je izuzetno drago što Dove Men kolekcijom stavljamo poseban naglasak na idealnu odjeću za deset različitih profila muškaraca. Trudio sam se da cijela kolekcije izgleda kao promišljeno i povezano, ali sam se također koncentrirao na individualne detalje' rekao je Ivica Klarić.

'Dove Men revija ujediniti će muškarce koji svojim izgrađenim stavom, ali i pojavom simboliziraju idealan primjer muške snage i njege', rekla je Jasmina Matiša, brand manegerica Dovea.

Ivica Klarić je u suradnji s dm-om dizajnirao jednu od najpoželjnijih i najfunkcionalnijih ogrlica sezone koja će biti obavezan modni dodatak na Dove Fashion.hr-u koji će se održati od 16. do 18. rujna u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.