Nakon nekoliko modnih kikseva Jessica Alba napokon je zabljesnula. Prekrasna glumica prošetala se njujoršim crvenim tepihom u svjetlucavoj srebrnoj haljini naglašenog dekoltea

Tjedan mode u New Yorku osim zanimljivim modnim revijama privlači i elegantnim holivudskim ljepoticama koje su pohitale na crveni tepih kako bi pokazale svoje skupe krpice i predstavile se u najboljem mogućem izdanju.

U tome je ovaj put uspjela ljubiteljica mode i modnih događanja Jessica Alba koja je odabirom haljine te cijelokupnim stajlingom oduševila prisutne.

Prelijepa glumica je, nakon nekoliko modnih promašaja koji su se zaredali poslijednjih tjedana, izgledala bolje nego ikad.

Odjenula je Ralph Lauren elegantnu srebrnu toaletu do koljena, naglašenog dekoltea koja je dodatno istaknula njezinu preplanulu baršunastu put i glatku kožu.

>> Jessica Alba sumornu haljinu spasila šarmom

>> Jessica Alba hrabro spustila haljinu

Glamurozni izgled nježne glumice upotpunila je jednostavna raspuštena frizura te make-up naglašenih očiju i ružem boje mesa.

Šarmantna ljepotica je uz haljinu iskombinirala neobične sandale na visoku potpeticu ukrašene srebrnim lančićima te diskretne srebrne narukvice.