Premda su trenutne vremenske prilike varljive i uz sunčane naočale obavezno nosimo i kišobrana, sunčana razdoblja obilježena su intenzivnim sunčevim zrakama od kojih trebamo zaštititi lice. Želite li se odmoriti od pudera svih tekstura, sakriti nesavršenosti i kožu zaštiti odgovarajućim SPF faktorom predlažemo vam nekoliko odličnih kozmetičkih 'multipraktika'

Avon Anew Ultimate 7S hidratantna tonirana krema SPF 20, 89 kn
Hidratantna dnevna krema s ultra-laganom formulom pruža koži zdravi preplanuli sjaj u trenu. S Pro 7sirtuin tehnologijom djeluje na sedam aspekata mlađeg izgleda kože.

L'Occitane uljepšavajuća BB krema SPF 30, 223,20 kn
Njegujuća formula nove L’Occitane BB kreme s organskim ekstraktima anđelike i irisa lagane je teksture te udružuje sve blagodati hidratantne kreme i tekućeg pudera: pruža svjež, prirodan i ujednačen izgled tenu, sužava proširene pore, umanjuje crvenilo i kožne nepravilnosti. Dubinski hidratizira kožu i čini je blistavom i svilenkasto mekom. Dostupna je u svjetlijoj i tamnijoj nijansi.

>> 4 BB kreme koje će dvostruko razveseliti vašu kožu

Vichy Capital Soleil obojena krema za lice SPF 50+, 125,33kn
Capital Soleil obojena krema za lice pruža učinkovitu zaštitu od sunca i lagani učinak prekrivanja. Ujednačen ten, prirodan izgled te formula koja sprječava svrbež i pečenje očiju odlike su ovog proizvoda. Tekstura se brzo upija i otporna je na vodu i znojenje. Proizvod je primjeren i za osjetljivu kožu, bez parabena je i sadrži termalnu vodu Vichy. Obojena krema 50+ dolazi u jednoj nijansi prilagođenoj svakom tenu.