Ljeto je pred vratima i ostalo vam je još jako malo vremena za dotjerivanje svoje figure. Za nekoliko dana poželjet ćete uskočiti u svoj omiljeni kupaći kostim, a Kozmetika Afrodita je tu kako bi vam pomogla da zablistate i budete zadovoljne svojim izgledom!

Tako je i naših 7 sretnica tijekom 2 mjeseca koristilo preparate Kozmetike Afrodita, pisale su o svojim iskustvima na našem Forumu i otkrile nam koliko su zadovoljne svojim novim izgledom.

Sve su se pohvalile sjajnom, glatkom kožom te nestankom tako omražene narančine kore. Nisu propustile naglasiti finu teksturu i mirise preparata iz Body slim linije Kozmetike Afrodita.

Ovom prigodom im zahvaljujemo na sudjelovanju i čestitamo na novom izgledu!

Sve njihove komentare i savjete možete pročitati na našem Forumu i uvjeriti se u njihov uspjeh!

Naša najvrijednija sudionica ove nagradne igre, Vanja Vujasinović, koja nas je redovito izvještavala o svom napretku u rješavanju celulita, dobila je još jedan poklon Kozmetike Afrodita - Tretman u Beauty centru Afrodita u Kaptol centru u Zagrebu, u zamamnoj čokoladi s maskom Chocomint.
Draga Vanja, čestitamo!

Za naše vrijedne 'forumašice' borba s celulitom za ovo ljeto je završena, a vaša ako tek počinje, potražite preparate iz BODY SLIM linije Kozmetike Afrodita na prodajnim mjestima diljem Hrvatske ili posjetite Beauty centar Afrodita u Kaptol centru u Zagrebu te u brojnim kozmetičkim salonima diljem Hrvatske i isprobajte novi natprosječno učinkovit anticelulitni postupak - LIPO-DETOX Kozmetike Afrodita.

Već od prvog tretmana, u samo 50 minuta, opseg vašeg tijela će se vidno smanjiti, a nakon više tretmana izgubit ćete i više centimetara te korjenito poboljšati izgled narančine kože.

Zato pitajte za LIPO-DETOX postupak u vama najbližem kozmetičkom salonu, gdje će vam za kućnu njegu preporučiti i novi LIPO-DETOX FINISH za održavanje postignutih rezultata.

I za kraj samo podsjetnik na sve proizvode Body slim linije Kozmetike Afrodita!

Gel protiv celulita CEKROPIJA jedan je od najsnažnijih prirodnih sredstava za razgrađivanje masnoća, zbog toga je nemilosrdan prema tvrdom ili kompaktnom celulitu.

Krema protiv celulita GARCINIA 3 u 1 s jakim trojnim djelovanjem učinkovito uklanja i najtvrdokorniji celulit, s dugotrajnim učinkom.

Kremasti gel protiv celulita i strija PITAYA učinkovito smanjuje vidljive znakove celulita i strija, na problematičnim predjelima poboljšava strukturu kože te cjelovito preoblikuje tijelo i smanjuje opseg na području bokova i bedara.

Za maksimalni Body Slim učinak tu su i Aroma masažne čarape s gaćicama protiv celulita koje udvostručuju djelovanje proizvoda protiv celulita Body Slim. Parfumirane prirodnim uljima grejpa i geranije, pospješuju cirkulaciju kože i oblikuju tijelo od prsiju prema dolje.

Savjet: Obucite ih nakon nanošenja odabranog Body Slim proizvoda i budite u njima barem jedan sat fizički aktivni ili ih nosite tijekom cijelog dana i cijelu godinu.