Street style se ističe kao ženama omiljena modna inspiracija, jer je iskrena i prirodna, bez Photoshop intervencija koje sužavaju struk, produljuju noge ili pojačavaju boju odjeće kao što je to slučaj s ulickanim modnim editorialima. Jedno takvu uličnu modnu priču u kojoj glavnu ulogu imaju kratki odjevni komadi ispričale su kamene ulice Dalmacije kojima kroče prelijepe i neopterećene cure, sigurne da je prirodnost i sigurnost u sebe najveći plus svakog stajlinga

Umjesto listanja skupih modnih magazina, inspirirajte se curama koje srećete pri odlasku na posao, trgovinu ili u večernji izlazak.

>> Slovenska špica: Ovako to rade djevojke iz susjedstva

Umjesto listanja skupih modnih magazina, inspirirajte se curama koje srećete pri odlasku na posao, trgovinu ili u večernji izlazak

Osim što svaka od nas ima vlastiti faktor kreativnosti, sigurno smo vjerodostojniji modeli nego lutkice iz izloga ili fotošopirane ljepotice.

Mi smo ove subote prošetali ulicama Splita i odlučili izdvojiti cure koje su otkrile prirodne i 'zdrave' noge.

>> Splitska špica: 10 ljepotica koje su zaustavljale poglede

Umjesto 'štapića' ogolile su noge neizmučene pretjeranim vježbanjem i tako ohrabrile sve one cure koje se skrivaju ispod dugih i širokih suknji. Bravo za cure, a ostalim sramežljivicama poručujemo noge na sunce i osmijeh na lice!