Možda nisu zauzeli glavno mjesto u proljetno/ljetnim kolekcijama poznatih dizajnera, no svakako su ljetni trend koji se nosi od jutra do mraka. Sve dobre strane kombinezona pokazala je i Jelena Popović Volarić koja je u dva dana za dva različita događanja odabrala upravo taj jednodjelni komad koji zbog svoje jednostavnosti i mogućnosti kombiniranja čini idealni i svkako poželjni ljetni komad

Scenaristica i spisateljica Jelena Popović Volarić je za promociju svoje druge knjige pod nazivom 'Tatine curice' odabrala kratku varijantu bez rukava s kragnom i V izrezom u tamno sivoj boji dok se samo dan kasnije na proslavi rođendana Optical Express centra pojavila u dugoj varijanti neodoljivog i vrlo udobnog odjevnog komada u crnoj boji.

>> Jelena Popović Volarić: Zaslužena sreća u očima krhke plavuše

Jelena je igrala na sigurno te uz oba kombinezona obula crne Zarine sandale s visokom potpeticom, a jedini modni dodatak bili su nokti u crvenoj boji.

Bez obzira odaberete li dugi ili kratki kombinezon olakšat će vam ljetne modne igre i biti jedan od omiljenih komada koji možete nositi na jutarnju kavu, plažu te uz nekoliko komada nakita i štikle ili platforme u njemu zablistati i na plesnom podiju popularnih ljetnih klubova.