Imidž Jessice Albe u kojem s lakoćom kombinira opušteni kalifornijski stil s detaljima visoke mode čega su rezultat kombinacije vrijedne kopiranja glumica je u posljednje vrijeme pomalo zanemarila, ali najnovije izdanje vratilo ju je u orbitu modnih uspješnica

Stalna gošća modnih rubrika mlada glumica Jessica Alba nedavno je otkrila tajnu svog stila naglasivši kako se ne oblači za muškarce nego samo za sebe.

>> Jessica Alba: Dobra lekcija za putovanje sa stilom

Tako je prava rijetkost vidjeti je u oskudnim i izazovnim krpicama u kojima prednost isticanja oblina često ugrožava stil. Njezin odabir su udobni  komadi odjeće smjelo iskombinirani do visokog stupnja modnog stila.

>> Honor Marie 'ukrala' mamine omiljene komade

I iako je u posljednje vrijeme izostala s liste modnih uspješnica, najnovijim izdanjem potvrdila je svoju visoku poziciju među najbolje odjevenima.

Jednostavan tamno plavi sako i pamučnu majicu Jessica je kombinirala uz uske traperice s trendi uzorkom u crvenoj boji. Maksimalan efekt još jedne inspiritativne kombinacije postigla je  gležnjačama u boji vina i kožnatom torbom tamno plave boje koju je nonšalantno prebacila preko ramena.