Čini se da su Zagrepčanke jedva dočekale sunčane dane kako bi čizme zamijenile tenisicama, a objektiv našeg fotografa ''priveo'' je jedan model koji im se posebno sviđa.

Galerija

Niske bijele tenisice svoju su popularnost stekle još prije nekoliko godine, a nose se u tolikoj mjeri da možemo reći kako su postale kultne. Iako se s proljećem svake godine pojavljuju pastelni modeli, kao i oni u jarkim bojama, niti jedan novitet još nije uspio skinuti s trona bijele tenisice.

Jedan od razloga zbog kojeg su bijele tenisice popularne jest taj što pristaju uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju bez obzira na stil. Lako se kombiniraju uz traperice i haljine, a jednako dobro pašu uz čipkaste i sportske čarape.

Zagrepčanke bijele tenisice uglavnom kombiniraju uz traper u dnevnim kombinacijama, no ne sumanjamo da ćemo uskoro viđati najnovije trendi komade za proljeće/ljeto 2018. uz par omiljenih bijelih tenisica.

Naša brineta sa zagrebačkih ulica jest model bijelih Adidas Superstar tenisica kombinirala uz traper jaknu koja je bila veliki hit i prošle sezone, širokim crnim hlačama do pola lista i crnim najlonkama, a sve je začinila simpatična tamnoplava torbica preko ramena u obliku slona.

Model tenisica za kojim luduju Zagrepčanke Foto: Nova TV Content Team

Tenisice su već odavno nadišle sport i sportske kombinacije, a njihova modna uloga posebno veseli ljubiteljice udobnosti i opuštenog stila. Kada je riječ o kombiniranju niskih bijelih tenisica u svakodnevnim kombinacijama, Zagrepčanke posebno vole tri modela tenisica, a sve ih možete pronaći u sneaker station trgovini BUZZ koja ovaj mjesec slavi 3. rođendan.

Adidas Lacombe, 749,00 kn, Puma Basket, 689,00 kn, Nike Air Force, 769,00 kn, Buzz Sneaker Station Foto: Buzz Sneakers

Bijele tenisice za koje možemo reći da su ''sneaker grail'' svake zagrepčanke su Adidas Lacombe, drugi par za kojim ne jenjava pozornost su Nike Air Force tenisice, a one koje su prošlog ljeta zadobile mnoštvo ljubiteljica su Puma Basket tenisice koje dolaze u pakovanju sa svilenim vezicama.