Čini se da su Zagrepčanke jedva dočekale sunčane dane kako bi čizme zamijenile tenisicama, a objektiv našeg fotografa ''priveo'' je jedan model koji im se posebno sviđa.

Galerija Zagrepčanke bijele tenisice uglavnom kombiniraju uz traper u dnevnim kombinacijama Model tenisica za kojim luduju Zagrepčanke Modna patrola +12 Modna patrola Niske bijele tenisice svoju su popularnost stekle još prije nekoliko godine, a nose se u tolikoj mjeri da možemo reći kako su postale kultne. Iako se s proljećem svake godine pojavljuju pastelni modeli, kao i oni u jarkim bojama, niti jedan novitet još nije uspio skinuti s trona bijele tenisice.

Jedan od razloga zbog kojeg su bijele tenisice popularne jest taj što pristaju uz gotovo svaku odjevnu kombinaciju bez obzira na stil. Lako se kombiniraju uz traperice i haljine, a jednako dobro pašu uz čipkaste i sportske čarape.

Zagrepčanke bijele tenisice uglavnom kombiniraju uz traper u dnevnim kombinacijama, no ne sumanjamo da ćemo uskoro viđati najnovije trendi komade za proljeće/ljeto 2018. uz par omiljenih bijelih tenisica.

Naša brineta sa zagrebačkih ulica jest model bijelih Adidas Superstar tenisica kombinirala uz traper jaknu koja je bila veliki hit i prošle sezone, širokim crnim hlačama do pola lista i crnim najlonkama, a sve je začinila simpatična tamnoplava torbica preko ramena u obliku slona.

Model tenisica za kojim luduju Zagrepčanke Model tenisica za kojim luduju Zagrepčanke Foto: Nova TV Content Team

Tenisice su već odavno nadišle sport i sportske kombinacije, a njihova modna uloga posebno veseli ljubiteljice udobnosti i opuštenog stila. Kada je riječ o kombiniranju niskih bijelih tenisica u svakodnevnim kombinacijama, Zagrepčanke posebno vole tri modela tenisica, a sve ih možete pronaći u sneaker station trgovini BUZZ koja ovaj mjesec slavi 3. rođendan.

Adidas Lacombe, 749,00 kn, Puma Basket, 689,00 kn, Nike Air Force, 769,00 kn, Buzz Sneaker Station Adidas Lacombe, 749,00 kn, Puma Basket, 689,00 kn, Nike Air Force, 769,00 kn, Buzz Sneaker Station Foto: Buzz Sneakers

Bijele tenisice za koje možemo reći da su ''sneaker grail'' svake zagrepčanke su Adidas Lacombe, drugi par za kojim ne jenjava pozornost su Nike Air Force tenisice, a one koje su prošlog ljeta zadobile mnoštvo ljubiteljica su Puma Basket tenisice koje dolaze u pakovanju sa svilenim vezicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju