Ako pitate nas - nikad dosta modne inspiracije. Iako u ormaru često imamo odlične odjevne komade, svima nam se događaju oni dani u kojima nam se čini kao da nemamo što odjenuti.

Galerija

U takvim situacijama kao slamka spasa mogu nam poslužiti modne kombinacije koje je netko drugi složio i tako nam olakšao dolazak do konačnog rješenja.

Mi smo zato početak kolovoza odlučili iskoristiti kako bismo složili pet modnih kombinacija u kojima možete provoditi ovaj divni ljetni period. Lako je moguće da u svom ormaru već imate komade potrebne za slaganje ovih kombinacija, ali za sve dame raspoložene za šoping sve potrebno pronašli smo i u trenutačnoj ponudi trgovina.

Bez previše duženja, u nastavku vas čeka pet kombinacija u kojima možete provesti kolovoz. Kombinacije su stvorene za posao, druženja s prijateljicama, večernje prigode...

1. Obični bijeli top + udobne hlače širokih nogavica + ravne sandale

Ova jednostavna kombinacija uvijek pali. Osim što je jednostavna, ona je i elegantna. Kada je u pitanju obuća, sve opcije dolaze u obzir, a mi smo se odlučili za ravne sandale.

Bijeli top + hlače širokih nogavica + ravne sandale Foto: Internetska stranica proizvođača

2. Lepršava maksi haljina + ravne natikače

Nastavljamo s jednostavnim opcijama jer jednostavnost i ljeto su savršen par. Efektne maksi haljine idealan su odabir za razne ljetne prigode, a izgledaju toliko dobro da i ostatak kombinacije može biti jednostavan.

Lepršava maksi haljina + ravne natikače Foto: Internetska stranica proizvođača

3. Komplet + pletena torba

Već nekoliko sezona topliji dio godine nezamisliv je bez efektnih kompleta. Iako su setovi najčešće sastavljeni od bluza i hlača, kombinacija topa i suknje također izgleda sjajno. Pletena torba izdanju će donijeti dodatnu dozu ljeta.

Komplet + pletena torba Foto: Internetska stranica proizvođača

4. Haljina bez naramenica + sandale na visoku potpeticu

Haljine bez naramenica su sjajan odabir za primjerice odlazak na spoj ili večeru s prijateljicama, a sandale na visoku petu su im savršen par. Naravno, jednako sjajno izgledaju i u kombinaciji s petom visokom tek nekoliko centimetara, ali i s drugom obućom.

Haljina bez naramenica + sandale na visoku potpeticu Foto: Internetska stranica proizvođača

5. Bijela midi haljina + balerinke

Ljeto je nezamislivo bez bijelih haljina, zbog čega ćemo ih nositi i u kolovozu. Ako izdanje želite učiniti romantičnim, bijeloj midi haljini dodajte balerinke i dobit ćete ženstveno izdanje koje će sigurno zaraditi mnoštvo komplimenata.

Bijela midi haljina + balerinke Foto: Internetska stranica proizvođača

Pogledajte kakve se haljine nose na hrvatskim ulicama ovih dana

Kad moda postane nebitna: 20 realnih kombinacija slavnih žena na užarenom asfaltu