Blizanci su jedan od najzanimljivijih horoskopskih znakova. Prije svega su vrlo kompleksni i nepredvidivi, a kada tom paketu dodate i njihov šarm, zavodljivost, društvenost i zaigranost, dobit ćete uistinu očaravajuću i intrigantnu osobnost.

Ništa manje zanimljiv nije ni modni stil blizanaca. Očekivano, oni su uvijek spremni na rizik kada je u pitanju moda. Neopisivo su odvažni rijetko ćete ih vidjeti u klasičnim kombinacijama.

Ako, na primjer, i odaberu klasičan kroj, onda će boje ili uzorci biti otkačeni ili će pak odabrati komade u neutralnoj boji, ali potpuno neobičnog i naprednog kroja.

Blizanci prate trendove i prvi ih prepoznaju, ali neće im se slijepo prepustiti. Dapače, prilagodit će ih sebi i nositi na jedinstven način.

Vole kombinacije za kojima će se svi okrenuti i ispitivati ih što imaju na sebi i gdje su to nabavili.

Kod njih nema pravila po pitanju kupovine, ponekad nađu nešto za sebe u trgovini komercijalnih modnih brendova, a ponekad naiđu na neko blago u second hand trgovini ili vintage butiku. Priuštit će si i neki vrhunski komad po višoj cijeni koji će nositi redovito.

Obožavaju igru s bojama i uzorcima te često spajaju nešto što je drugima naoko nespojivo. Naravno, na njima to jednostavno izgleda fantastično jer stvarno znaju samouvjereno nositi neobične kombinacije. Jarke boje i raskošni dezeni kao stvoreni su za njih.

Vole nakit i u svojoj kolekciji imaju čitav niz zanimljivih statement komada. Također vole imati jedan svoj prepoznatljiv komad koji uvijek nose poput personalizirane ogrlice ili narukvice.