Nakon što je u nedjelju navečer prikazan na Novoj TV, film "Toma" ponovno je zaokupio pozornost javnosti, kao i glumci koji su u velikom filmskom ostvarenju redatelja Dragana Bjelogrlića utjelovili glavne uloge. Uz glumca Milana Marića, koji je odigrao legendarnog pjevača narodne glazbe Tomu Zdravkovića, mnoge je očarala i lijepa srpska glumica Tamara Dragičević u ulozi karizmatične pjevačice Silvane Armenulić.

Galerija

Prije uloge u filmu "Toma" najzapaženija uloga Tamare Dragičević bila je ona u filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video!", a zapaženu rolu ostvarila je i u televizijskoj seriji "Vojna akademija". Njezino utjelovljenje jugoslavenske pjevačice narodnih pjesama i sevdalinki Silvane Armenulić, koja je s 37 godina tragično poginula u prometnoj nesreći, naišlo je na velike pohvale, a Tamara je publiku očarala i svojom ljepotom.

Glumica Tamara Dragičević u filmu 'Toma' utjelovila je pjevačicu Silvanu Armenulić Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell

Lijepa srpska glumica osvaja i svojim modnim odabirima za pojavljivanja u javnosti. Poseban dojam ostavila je lani na crvenom tepihu 27. Sarajevo Film Festivala, na kojem je posljednji dan festivala pripao upravo filmu "Toma". Tamara je blistala u bijeloj svjetlucavoj haljini s dubokim dekolteom i rasporom. Vrlo ženstveno izdanje pokazala je i na premijeri filma "Hotel Beograd" 2020., kada je nosila zelenu haljinu pripijenog donjeg dijela s rasporom, od sjajnog materijala nalik satenu.

Tamara Dragičević i Milan Marić, koji u filmu 'Toma' glume' Silvanu Armenulić i Tomu Zdravkovića, na Sarajevo Film Festivalu Foto: Armin Durgut/Pixsell

Tamarina dobitna kombinacija bila je i ona na događanju jedne parfemske kuće u lipnju ove godine, kada je nosila crnu usku haljinu golih ramena te uz nju ljubičaste štikle od brušene kože. Da je ljepotica sa stilom, pokazala je i na koncertu Zdravka Čolića u srpnju ove godine u Banjoj Luci, za koji je odjenula sivo odijelo s tankim bijelim crtama, a ispod sakoa nosila je samo topić zebrastog uzorka.

Jelena Đoković: Kombinacija za vjenčanje koju najbolje opisuju riječi elegancija i jednostavnost

Čini se da glumica ima i omiljene smeđe sandale s visokom potpeticom i tankim remenčićima, koje je nosila na Sarajevo Film Festivalu i koncertu Zdravka Čolića. Pet sjajnih modnih izdanja kojima nas je Tamara Dragičević "kupila" pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Glumica Tamara Dragičević sa suprugom, glumcem Petrom Benčinom na premijeri filma 'Hotel Beograd' Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell