Nakon što je u nedjelju navečer prikazan na Novoj TV, film "Toma" ponovno je zaokupio pozornost javnosti, kao i glumci koji su u velikom filmskom ostvarenju redatelja Dragana Bjelogrlića utjelovili glavne uloge. Uz glumca Milana Marića, koji je odigrao legendarnog pjevača narodne glazbe Tomu Zdravkovića, mnoge je očarala i lijepa srpska glumica Tamara Dragičević u ulozi karizmatične pjevačice Silvane Armenulić.

Galerija Glumica Tamara Dragičević u filmu 'Toma' utjelovila je pjevačicu Silvanu Armenulić Glumica Tamara Dragičević na 27. Sarajevo Film Festivalu Tamara Dragičević i Milan Marić, koji u filmu 'Toma' glume' Silvanu Armenulić i Tomu Zdravkovića, na Sarajevo Film Festivalu +5 Glumica Tamara Dragičević sa suprugom, glumcem Petrom Benčinom na premijeri filma 'Hotel Beograd'

Prije uloge u filmu "Toma" najzapaženija uloga Tamare Dragičević bila je ona u filmu Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video!", a zapaženu rolu ostvarila je i u televizijskoj seriji "Vojna akademija". Njezino utjelovljenje jugoslavenske pjevačice narodnih pjesama i sevdalinki Silvane Armenulić, koja je s 37 godina tragično poginula u prometnoj nesreći, naišlo je na velike pohvale, a Tamara je publiku očarala i svojom ljepotom.

Glumica Tamara Dragičević u filmu 'Toma' utjelovila je pjevačicu Silvanu Armenulić Glumica Tamara Dragičević u filmu 'Toma' utjelovila je pjevačicu Silvanu Armenulić (Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell)

Lijepa srpska glumica osvaja i svojim modnim odabirima za pojavljivanja u javnosti. Poseban dojam ostavila je lani na crvenom tepihu 27. Sarajevo Film Festivala, na kojem je posljednji dan festivala pripao upravo filmu "Toma". Tamara je blistala u bijeloj svjetlucavoj haljini s dubokim dekolteom i rasporom. Vrlo ženstveno izdanje pokazala je i na premijeri filma "Hotel Beograd" 2020., kada je nosila zelenu haljinu pripijenog donjeg dijela s rasporom, od sjajnog materijala nalik satenu.

Tamara Dragičević i Milan Marić, koji u filmu 'Toma' glume' Silvanu Armenulić i Tomu Zdravkovića, na Sarajevo Film Festivalu Tamara Dragičević i Milan Marić, koji u filmu 'Toma' glume' Silvanu Armenulić i Tomu Zdravkovića, na Sarajevo Film Festivalu (Foto: Armin Durgut/Pixsell)

Tamarina dobitna kombinacija bila je i ona na događanju jedne parfemske kuće u lipnju ove godine, kada je nosila crnu usku haljinu golih ramena te uz nju ljubičaste štikle od brušene kože. Da je ljepotica sa stilom, pokazala je i na koncertu Zdravka Čolića u srpnju ove godine u Banjoj Luci, za koji je odjenula sivo odijelo s tankim bijelim crtama, a ispod sakoa nosila je samo topić zebrastog uzorka.

Jelena Đoković: Kombinacija za vjenčanje koju najbolje opisuju riječi elegancija i jednostavnost Novak i Jelena Đoković Vjenčanje Đorđa Đokovića - 7 Vjenčanje Đorđa Đokovića - 6 +3 Vjenčanje Đorđa Đokovića

Čini se da glumica ima i omiljene smeđe sandale s visokom potpeticom i tankim remenčićima, koje je nosila na Sarajevo Film Festivalu i koncertu Zdravka Čolića. Pet sjajnih modnih izdanja kojima nas je Tamara Dragičević "kupila" pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Glumica Tamara Dragičević sa suprugom, glumcem Petrom Benčinom na premijeri filma 'Hotel Beograd' Glumica Tamara Dragičević sa suprugom, glumcem Petrom Benčinom na premijeri filma 'Hotel Beograd' (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju