Bluze mogu biti još elegantnija verzija košulja, od kojih se ponajprije i obično razlikuju po tome što nemaju kopčanje. Žene ih vole nositi u svečanijim prigodama uz hlače ili suknje, a lijepa bluza podići će i odjevno izdanje u običnim trapericama i učiniti ga elegantnim.

Galerija

Lagane, lepršave bluze naročito vole prijelazno razdoblje između proljeća i ljeta, koje kreće s početkom mjeseca lipnja. S dolaskom toplijeg vremena više smo raspoloženi i za društveni život izvan kuće, pa bluzu možete odjenuti i za neko večernje druženje vani, kao i za svečanije prilike, poput krštenja, krizme, proslave obljetnice braka. Ako ste gošća na takvim prigodama, s elegantnom bluzom ne možete pogriješiti.

H&M bluza, 19,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Bluze naročito dobro izgledaju uz hlače, pa i uz traperice ako želite ipak više casual look. Spojite li ih s visokim potpeticama dobit ćete svečaniji stajling, a sandale ravnog potplata odaberite kada želite ipak nešto ležernije.

Mango bluza, 55,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Odjevnu kombinaciju razigrajte bluzom u boji, a za klasičniji outfit nosite onu bijele ili crne (ne)boje. Kakvu god bluzu želite, sve smo pokrili u izboru 15 modela iz popularnih trgovina, cjenovnog ranga od 9,99 do 79,95 eura.

NA - KD bluza, 59,95 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Prolistajte fotogaleriju na početku teksta i osvježite svoju garderobu novom bluzom koju će svi primijetiti kada je nosite.

Friends Like These bluza (Next), 39 eura Foto: Internetska stranica trgovine

10 kompleta za izlaske i svečane prilike za žene koje ne vole nositi haljine i suknje

15 lepršavih suknji već od 10 eura koje idu fantastično uz sandale i natikače