Svi smo mi ponekad ćudljivi. Iako bismo voljeli da uvijek i u svakoj situaciji možemo kontrolirati svoje osjećaje, naš mozak radi drugačije. Raspoloženja tako dolaze i odlaze, a ponekad se toliko brzo izmjenjuju da ih jedva stignemo registrirati.

Ipak, neki horoskopski znakovi ćudljiviji su od drugih, a oni najćudljiviji sve te promjene osjećaju jako intenzivno. Njihova ponašanja i osjećajI uvelike ovise o njihovom raspoloženju, lakše nego druge pogađaju ih kritike, a raspoloženje im se može lako i u sekundi pokvariti. U svakom slučaju, do svega dolaze brzo.

Iako smo, kako smo već napomenuli, svi ponekad ćudljivi, mi smo u nastavaku izvojili pet horoskopskih znakova koji su ćudljiviji od drugih.

1. Rak

Rakovi su najćudljiviji horoskopski znak. Zašto je to tako? Jer su rakovi jako osjećajni i sve osjećaju i shvaćaju na jednoj puno dubljoj razini od ostalih. Dobro raspoloženi rak obasut će ljubavlju one do kojih mu je stalo, a neraspoloženi rak će samo otići tako da svojom negativnošću neće nikome nauditi. Dobra stvar je što se ovaj znak osjeća ugodno sa svim tim promjenama i nema problema s izražavanjem emocija. Osim toga, rakovi dobro podnose tuđe promjene raspoloženja.

Ima li kemije? Pet horoskopskih parova koji su ipak bolji prijatelji nego ljubavnici

2. Riba

Ribe su jako osjetljivime i to ih čini posebno ćudljivima. Njihovo raspoloženje može se promijeniti dolovno u trenutku. Zbgo emocija ribama je često teško vidjeti istinu - sve toliko osjećaju da često zaborave na činjenice.

Ipak, iako im se raspoloženja mijenjaju kako vjetar puše, dobra vijest je da su ribe te promjene sposobne prevladati i koristiti ih kao nadahnuće.

3. Škorpion

Najljući horoskopski znak je i ćudljiv, a povod za ćudljivost je njegova strastvenost. Kod škorpiona je sve intenzivno, a kada su loše volje to ne mogu sakriti. Ćudljivost koriste kao motivaciju, odnosno poticaj da učine stvari koje planiraju učiniti. Ponekad je to osveta, a ponekad iskazivanje ljubavi.

Dežurna "njurgala"? Četiri horoskopska znaka koja se najviše žale i prigovaraju

4. Ovan

Ovnovi svoje osjećaje i raspoloženja ne drže za sebe. Zato, ako su ljuti na vas, to će vam i reći. Ćudljivost je kod njih povezana s njihovim stavom i željom da budu superiorni.

Međutim, kada zbog ćudljivosti zabrljaju neku situaciju, nije im problem ispričati se. Dobra stvar je i da njihove promjene raspoloženja, bez obzira koliko su jake, ne traju dugo.

5. Vaga

Standardni potez vage je taj da pita prijatelje ili članove obitelji jesu li ljuti na nju. Odgovor je obično negativan. Vage se naime boje da će nekoga nesvjesno uznemiriti, a taj strah utječe na njihove promjene raspoloženja.

Jako se opterećuju tuđim osjećajima i kada mislite da su ljute na vas, vjerojatno nisu. Samo su opterećene nekim drugim stvarima koje vjerojatno nemaju veze s vama.