Svi u društvu imamo barem jednu osobu koja jako voli prigovarati i prva će se požaliti kada joj nešto zasmeta. "Njurganje" je sastavni dio karaktera pojedinih horoskopskih znakova, a koji to znakovi navodno najviše prigovaraju provjerite u nastavku.

 

Djevica

Ove vječne perfekcionistice jednostavno si ne mogu pomoći. Primjećuju sve te su sposobne naći mane čak i u savršenstvu te će bez ikakvog problema ukazati na tu mane. One znaju najbolje i neće skrivati svoje mišljenje. Dapače, udijelit će ga čak i kada ih to niste ni tražili. Međutim, imajte na umu da to ne rade zato što su zlonamjerne, one tako funkcioniraju i to je dio njihovog karaktera.

Rak

I rakovi su na glasu kao prigovarači, ali također to ne rade (zlo)namjerno. Oni jednostavno ne mogu zadržati emocije u sebi. Ako im nešto smeta, odmah će se požaliti ili prigovoriti u želji da se problem što prije riješi.

Slika nije dostupna Za moćan izgled i "wow" dojam: Koja boja najbolje pristaje horoskopskim znakovima?

Džin-tonik Horoskop: Koja je varijanta džin-tonika najbolja za svaki znak?

Škorpion

Škorpioni vole biti u poziciji vođe i kada stvari izmaknu njihovoj kontroli neće se previše suzdržavati. Brutalno su iskreni i odmah će prigovoriti, a u tom naletu emocija i iskrenosti ne shvaćaju da prigovaranjem zapravo neće vratiti kontrolu u svoje ruke. Također ih jako uzruja ako im netko pokvari planove i neće stati s prigovorima dok sve opet ne bude po njihovom.

Vodenjak

Vodenjaci su veliki intelektualci koji vole dugačke rasprave u kojima mogu iznositi svoje mišljenje. Kada se požale na nešto ili prigovore, budite sigurni kako to rade baš zato što žele započeti raspravu. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju