Dodjele nagrada prigoda su u kojoj se slavni trude zablistati u svojim najboljim izdanjima. Modni kritičar s nestrpljenjem iščekuju crvene tepihe, baš kao i zaljubljenici u modu diljem svijeta koji nakon dodjela vole analizirati odjevne kombinacije zvijezda.

Galerija

Tako se danas analiziraju modna izdanja sa 75. dodjele najprestižnije američke televizijske nagrade Emmy. Nakon ovakvih događanja tradicionalno se rade popisi najbolje i najgore odjevenih, a za potonji popis nikad ne nedostaje materijala.

Ponekad neke kombinacije u teoriji djeluju kao dobra ideja, ali u praksi se zakaže kod osmišljavanja stajlinga.

Kathryn Hahn Foto: Profimedia

Primjerice, Kathryn Hahn našla se na listama najgore odjevenih iako je na dodjelu došla u naoko ziheraškoj kombinaciji crne suknje i bijele bluze s potpisom Diora. Kao glavnu zamjerku većina kritičara navodi nespretno odabran grudnjak koji je potpuno narušio završni dojam.

Kathryn Hahn Foto: Afp

Da vam jako dizajnersko ime ne garantira dolazak na listu najbolje odjevenih pokazala je i Ali Wong.

Ali Wong Foto: Afp

Slavna komičarka i glumica nosila je haljinu modne kuće Louis Vuitton napravljenu od dva kontrastna materijala. Spoj blještavih srebrnih šljokica i šarenog cvjetnog uzorka mnogima se nije svidio.

Ali Wong Foto: Afp

Nije se proslavila ni Alex Borstein, jedna od zvijezda serije The Marvelous Mrs. Maisel. Haljina sastavljena od čipkastog negližea i crvenog gornjeg dijela ukrašenog voluminoznim aplikacijama u obliku ruže nije naišla na mnogo komplimenata.

Zavirite u galeriji i pogledajte koje su se još slavne dame našle na popisima najgore odjevenih na 75. dodjeli Emmyja.

Alex Borstein Foto: Afp

Cvijet na cvijetu! Haljina koja podsjeća na proljeće za zvijezdu serije Bijeli lotos

Dama na crvenom tepihu Emmyja: Joan Collins ostavila je obožavatelje bez teksta

Fućkaš haljinu: Monica Bellucci dokazala da je i smoking savršen odabir za svečane prigode