Dodjele nagrada prigoda su u kojoj se slavni trude zablistati u svojim najboljim izdanjima. Modni kritičar s nestrpljenjem iščekuju crvene tepihe, baš kao i zaljubljenici u modu diljem svijeta koji nakon dodjela vole analizirati odjevne kombinacije zvijezda.

Galerija Sophie Thatcher Calista Flockhart Kerry O'Neill +11 Emma Brooks

Tako se danas analiziraju modna izdanja sa 75. dodjele najprestižnije američke televizijske nagrade Emmy. Nakon ovakvih događanja tradicionalno se rade popisi najbolje i najgore odjevenih, a za potonji popis nikad ne nedostaje materijala.

Ponekad neke kombinacije u teoriji djeluju kao dobra ideja, ali u praksi se zakaže kod osmišljavanja stajlinga.

Kathryn Hahn Kathryn Hahn (Foto: Profimedia)

Primjerice, Kathryn Hahn našla se na listama najgore odjevenih iako je na dodjelu došla u naoko ziheraškoj kombinaciji crne suknje i bijele bluze s potpisom Diora. Kao glavnu zamjerku većina kritičara navodi nespretno odabran grudnjak koji je potpuno narušio završni dojam.

Kathryn Hahn Kathryn Hahn (Foto: Afp)

Da vam jako dizajnersko ime ne garantira dolazak na listu najbolje odjevenih pokazala je i Ali Wong.

Ali Wong Ali Wong (Foto: Afp)

Slavna komičarka i glumica nosila je haljinu modne kuće Louis Vuitton napravljenu od dva kontrastna materijala. Spoj blještavih srebrnih šljokica i šarenog cvjetnog uzorka mnogima se nije svidio.

Ali Wong Ali Wong (Foto: Afp)

Nije se proslavila ni Alex Borstein, jedna od zvijezda serije The Marvelous Mrs. Maisel. Haljina sastavljena od čipkastog negližea i crvenog gornjeg dijela ukrašenog voluminoznim aplikacijama u obliku ruže nije naišla na mnogo komplimenata.

Zavirite u galeriji i pogledajte koje su se još slavne dame našle na popisima najgore odjevenih na 75. dodjeli Emmyja.

Alex Borstein Alex Borstein (Foto: Afp)

Cvijet na cvijetu! Haljina koja podsjeća na proljeće za zvijezdu serije Bijeli lotos Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 5 Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 7 Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 6 +4 Simona Tabasco u cvjetnoj haljini modne kuće Marni na dodjeli nagrada Emmy - 1 Dama na crvenom tepihu Emmyja: Joan Collins ostavila je obožavatelje bez teksta Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 3 Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 2 Dama Joan Collins na Emmyjima 2024. godine - 1 +2 Dama Joan Collins sa suprugom na Emmyjima 2024. godine Fućkaš haljinu: Monica Bellucci dokazala da je i smoking savršen odabir za svečane prigode Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja Monica Bellucci na dodjeli Emmyja Monica Bellucci u smokingu modne kuće Saint Laurent +1 Monica Bellucci i Tim Burton na dodjeli Emmyja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju