Nitko nije savršen i nema horoskopskog znaka kojem ne bismo mogli naći manu. Točnije, baš svaki nas u nekom trenutku može iznervirati svojim ponašanjem.

Međutim, izgleda da ipak postoje znakovi koji iritiraju malo više od drugih. U anketi smo vas pitali koji je horoskopski znak najiritantniji i najviše vaših glasova dosad su dobile - djevice.

Upravo su one osvajale tu neslavnu titulu u brojnim drugim anketama i zato smo vas odlučili pitati kome biste je vi dali. Na drugom mjestu po broju glasova našli su se škorpioni, a na trećem blizanci.

Razborite, predane, marljive: Doznajte sve o ženama djevicama

A zašto vas djevice toliko nerviraju? Komplicirane su i njihov legendarni perfekcionizam većini ide na živce. Vole analizirati, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima jer se ne mogu prepustiti trenutku i biti spontane.

Smatraju da su uvijek u pravu, ponekad čak i kad ih suočite s dokazima koji potvrđuju da nisu. Ako im napravite nešto loše, nikada to neće zaboraviti i iskoristit će svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli.

Nepopustljive su, kritične i previše se brinu, a upravo to osobe u njihovoj blizini najčešće nervira.

Bravo vi! Jedan horoskopski znak imat će jesen punu razloga za osmijeh

Horoskop i dizajn: Jedan znak zasluženo vlada svijetom mode, zahvaljujući svom perfekcionizmu