Vjenčanice su bile vrhunac modnih revija i na netom završenom Tjednu visoke mode u Parizu. Mnogi dizajneri upravo vjenčanicama završavaju svoje revije jer za kraj žele izmamiti uzdahe publike svojim najraskošnijim i najčarobnijim kreacijama. Izdvojili smo 6 bajkovitih vjenčanica u kojima bi se svaka žena osjećala kao kraljevna

Vjenčanice su uvijek 'šlag na torti' modnih revija. Nepisano je pravilo da dizajneri onu najljepšu i najraskošniju vjenčanicu ostave za sam kraj revije, a petero dizajnera na Tjednu visoke mode u Parizu na kojem su prikazali svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2016., priredilo je zaista spektakularne završnice.

Vjenčanice kao iz bajke s potpisima Elie Saab, Chanela, Ralpha & Russoa, Georgesa Hobeike, Tonyja Warda i Gue Pei mamile su uzdahe u Parizu

Neke do najljepših vjenčanica prikazali su Elie Saab, Chanel, Ralph & Russo, Georges Hobeika, Tony Ward i Guo Pei. Jedna od vjenčanica o kojoj se najviše pričalo i koja je prisutne ostavila bez daha je ona s potpisom britanskog brenda Ralph & Russo čiju odjeću, između ostalih, obožavaju Beyonce, Angelina Jolie i Gwyneth Paltrow.

Na najraskošnijoj balskoj haljini ukrašenoj s puno detalja istaknuli su se kimono rukavi koji sežu do poda i šlep dugačak impozantna tri metra.



Omiljeni dizajner kraljevni Elie Saab predstavio je vjenčanicu čija je cijena 300.000 dolara. Elie Saab, između ostalog, zaslužan je za vjenčanicu luksemburške princeze Stephanie čija je izrada trajala 3.900 sati, a bila je ukrašena s 50.000 perlica.

Ove vjenčanice toliko su divne da lako mogu parirati jednoj od najpoznatijih vjenčanica u povijesti, onoj koju je nosila Grace Kelly, a čiju izradu  potpisuje američka dizajnerica Helen Rose.