Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić i njegova zaručnica Elizabeta Ružić vjenčali su se u srednjovjekovnoj crkvici u Završju u Istri, a osim predivnom vjenčanicom s puno elegantne čipke, divna mladenka oduševila je i izborom nakita.

Galerija

Elizabetina nježna čipkasta vjenčanica bila je ukrašena niskama bisera na gornjem korzetiranom dijelu, a upravo su biseri jedan od najtradicionalnijih i najljepših dodataka za mladenke što se nakita tiče, pričaju divnu morsku priču i na decentan način naglašavaju vjenčani glamur pa ih mladenke rado nose na ogrlicama, u kosi, na narukvicama i doista se uvijek lijepo uklope.

Tako su biseri divno pristajali i Elizabeti Ružić, ali kao prava pratilja pomalo buntovnog i uvijek svog i otkačenog Baby Lasagne, uparila ih je s jednim jako neočekivanim detaljem – crnom choker ogrlicom.

Elizabeta Ružić - 3 Foto: Pixsell

Njezin choker nije klasičan, već baš prikladan za tako velik dan poput vjenčanja jer se sastoji od crnih perlica sa sjajnim detaljima, a tako dobro pokazuje Elizabetin stav i ljubav prema modi s pomakom.

Zlatne naušnice još su jedan od detalja s kojima je odlično podigla izvrsno odabranu vjenčanicu. 

Nježni biseri i čipka s ovakvom su ogrlicom još više došli do izražaja, a Elizabeta je pokazala da je potrebno samo malo modne hrabrosti da se klasičan izbor pretvori u vjenčanu kombinaciju o kojoj će se još dugo pisati.

Elizabeta Ružić - 1 Foto: Pixsell

Upečatljiv i dramatičan: Nekonvencionalni vjenčani buket gospođe Baby Lasagne

Vjenčali se Baby Lasagna i Elizabeta: Upečatljiva vjenčanica i buket mladenke koja uvijek fura svoj stil