Sharon Stone bila je jedna od brojnih poznatih dama koje su prošli tjedan doputovale u Italiju kako bi prisustvovale revijama modne kuće Dolce & Gabbana. Slavna 64-godišnja američka glumica također je i njihovo zaštitno lice te je snimila nekoliko kampanja za ovu kultnu talijansku modnu kuću.

Galerija

Sirakuza, predivan antički grad na istočnoj obali Sicilije, pokazao se kao savršena kulisa za predstavljanje čak tri njihove kolekcije - Alta Moda, Alta Sartoria i Alta Gioielleria.

Ljepota Sirakuze nema konkurenciju. Piazza Duomo, barok, Caravaggio, otočić Ortigia i njegova blaga, Grotta dei Cordari, Grčko kazalište, Marzamemi… Ovo za nas nisu samo mjesta koja treba posjetiti ili povijesne priče o kojima čitamo u knjigama. Nama sve to predstavlja beskrajni univerzum inspiracije za naše kolekcije, kazali su Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Nakon nekoliko dana uživanja u visokoj modi i spektakularnim kreacijama slavnog talijanskog dizajnerskog dvojca Sharon Stone uživala je i u ljetnim radostima.

Sharon Stone uživala je na Siciliji Foto: Profimedia

S grupom prijatelja uputila se na vožnju brodom, a zatim se prepustila moru i suncu.

Za ležeran dan proveden u dobrom društvu odabrala je vrlo jednostavne i jednako ležerne odjevne komade, među kojima je, očekivano, bio i kupaći kostim.

Sharon Stone na Siciliji u bikiniju modne kuće Dolce & Gabbana Foto: Profimedia

Odlučila se za bikini koji potpisuje upravo Dolce & Gabbana. U pitanju je klasični "trokut" model bikinija s vezicama, koji je vizualno vrlo efektan zahvaljujući životinjskom uzorku.

Iako posljednjih nekoliko sezona svjedočimo popularnosti cut out modela kupaćih kostima, i jednodijelnih i dvodijelnih, za većinu dama dobar stari bikini jednostavno i dalje nema konkurenciju.

Bikini modne kuće Dolce & Gabbana Foto: Dolce & Gabbana