Danas svjetski slavna pop diva i superzvijezda Jennifer Lopez nekoć je bila obična djevojka iz Bronxa koja je sanjala da će u životu postići nešto veliko. Prije 31 godinu Jennifer je bila zgodna 18-godišnjakinja toplog osmijeha kakav ima i danas, ali pjevačica se od tada, razumljivo, puno promijenila.

Galerija



Jennifer Lopez
danas slavi 49. rođendan, a mnogi se slažu da jedna od najslavnijih pjevačica nikada nije izgledala bolje. Latino diva u 40-im godinama kao da se pomladila i kako godine prolaze zaista izgleda sve bolje.

Fenomenalan izgled J.Lo ne zahvaljuje samo dobrim genima – Jennifer je vrlo predana tjelovježbi i zdravoj prehrani, ali i pozitivan stav prema životu i energija kojom zrači sigurno tome pridonose.

Prije 31 godinu Jennifer je bila zgodna 18-godišnjakinja toplog osmijeha kakav ima i danas, ali pjevačica se od tada, razumljivo, puno promijenila



A prije nego što je osvojila glazbeni svijet, Jennifer Lopez bila je obična djevojka iz njujorške četvrti Bronx koja je ondje pohađala srednju školu Preston. Kako je pjevačica izgledala u srednjoškolskim danima, pokazuje njena fotografija iz Školskog godišnjaka na kojoj Jennifer ima 18 godina. Koliko se glazbena zvijezda od tada promijenila, procijenite sami.

U fotogaleriji pogledajte i kako se Jennifer Lopez mijenjala tijekom godina glazbene karijere, od njenog početka do danas.

Fotografija Jennifer Lopez iz 1987. godine Foto: Profimedia