Danas svjetski slavna pop diva i superzvijezda Jennifer Lopez nekoć je bila obična djevojka iz Bronxa koja je sanjala da će u životu postići nešto veliko. Prije 31 godinu Jennifer je bila zgodna 18-godišnjakinja toplog osmijeha kakav ima i danas, ali pjevačica se od tada, razumljivo, puno promijenila.

GalerijaJennifer Lopez
danas slavi 49. rođendan, a mnogi se slažu da jedna od najslavnijih pjevačica nikada nije izgledala bolje. Latino diva u 40-im godinama kao da se pomladila i kako godine prolaze zaista izgleda sve bolje.

Fenomenalan izgled J.Lo ne zahvaljuje samo dobrim genima – Jennifer je vrlo predana tjelovježbi i zdravoj prehrani, ali i pozitivan stav prema životu i energija kojom zrači sigurno tome pridonose.

Prije 31 godinu Jennifer je bila zgodna 18-godišnjakinja toplog osmijeha kakav ima i danas, ali pjevačica se od tada, razumljivo, puno promijenilaA prije nego što je osvojila glazbeni svijet, Jennifer Lopez bila je obična djevojka iz njujorške četvrti Bronx koja je ondje pohađala srednju školu Preston. Kako je pjevačica izgledala u srednjoškolskim danima, pokazuje njena fotografija iz Školskog godišnjaka na kojoj Jennifer ima 18 godina. Koliko se glazbena zvijezda od tada promijenila, procijenite sami.

U fotogaleriji pogledajte i kako se Jennifer Lopez mijenjala tijekom godina glazbene karijere, od njenog početka do danas.

Fotografija Jennifer Lopez iz 1987. godine
Fotografija Jennifer Lopez iz 1987. kada je imala 18 godina (Foto: Profimedia)