Kolumbijska glumica Sofia Vergara trenutno radi na posljednjoj sezoni serije "Moderna obitelj".

Galerija

Između dugih snimanja 47-godišnja ljepotica obavezno pronalazi vremena za odmor. Tako su je znatiželjni fotografi snimili su na izlasku iz jednog "wellness" centra u Beverly Hillsu.

Sofia Vergara Foto: Profimedia

Sofia je za opuštanje u spa-oazi odabrala vrlo jednostavnu ljetnu odjevnu kombinaciju. Pomalo romantičnu plavu ljetnu haljinicu na bretele sa sitnim bijelim cvjetnim uzorkom spojila je sa specifičnim espadrilama.
Naime, u pitanju je model s visokom platformom i prozirnim PVC trakama.

Nespretne natikače Sofije Vergare Foto: Profimedia

S obzirom na to da se zapravo radi o natikačama i zbog toga na njima nema nikakvog remena koji pridržava gležanj, ove espadrile poprilično su zahtjevne za hodanje. Visina platforme i pritisak plastičnih trakica na rist čine ih iznimno neudobnima, a nedostatak potpore oko gležnja stvara dodatni pritisak na stopalo.

Naravno, ovoj slavnoj ljubiteljici vrtoglavih platformi to nije nimalo smetalo. Sofia je očito navikla na ovakav tip obuće i u njemu se kreće bez ikakvog problema, ali njezinim obožavateljima i dalje nije jasno kako joj to uspijeva.

Čekaj malo, kako se u tome hoda? Da pokušam napraviti korak u njima, barem dvoje ljudi trebalo bi me pridržavati da ne padnem na nos, komentirala je jedna korisnica Instagrama odabir glumice.

Steve Madden, 90 dolara (598 kuna) Foto: Steve Madden

POGLEDAJTE I MODELE ŠTIKLI KOJE IZAZIVAJU ZAZUBICE LJUBITELJICAMA VISOKIH POTPETICA:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju