Kolumbijska glumica Sofia Vergara trenutno radi na posljednjoj sezoni serije "Moderna obitelj".

Galerija Sofia Vergara Sofia Vergara na izlasku iz wellness-centra Sofia Vergara +1 Nespretne natikače Sofije Vergare

Između dugih snimanja 47-godišnja ljepotica obavezno pronalazi vremena za odmor. Tako su je znatiželjni fotografi snimili su na izlasku iz jednog "wellness" centra u Beverly Hillsu.

Sofia Vergara Sofia Vergara (Foto: Profimedia)

Sofia je za opuštanje u spa-oazi odabrala vrlo jednostavnu ljetnu odjevnu kombinaciju. Pomalo romantičnu plavu ljetnu haljinicu na bretele sa sitnim bijelim cvjetnim uzorkom spojila je sa specifičnim espadrilama.
Naime, u pitanju je model s visokom platformom i prozirnim PVC trakama.

Nespretne natikače Sofije Vergare Nespretne natikače Sofije Vergare (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da se zapravo radi o natikačama i zbog toga na njima nema nikakvog remena koji pridržava gležanj, ove espadrile poprilično su zahtjevne za hodanje. Visina platforme i pritisak plastičnih trakica na rist čine ih iznimno neudobnima, a nedostatak potpore oko gležnja stvara dodatni pritisak na stopalo.

Natikače Sofije Vergare su...

glasova:

Naravno, ovoj slavnoj ljubiteljici vrtoglavih platformi to nije nimalo smetalo. Sofia je očito navikla na ovakav tip obuće i u njemu se kreće bez ikakvog problema, ali njezinim obožavateljima i dalje nije jasno kako joj to uspijeva.

Čekaj malo, kako se u tome hoda? Da pokušam napraviti korak u njima, barem dvoje ljudi trebalo bi me pridržavati da ne padnem na nos, komentirala je jedna korisnica Instagrama odabir glumice.

Steve Madden, 90 dolara (598 kuna) Steve Madden, 90 dolara (598 kuna) (Foto: Steve Madden)

POGLEDAJTE I MODELE ŠTIKLI KOJE IZAZIVAJU ZAZUBICE LJUBITELJICAMA VISOKIH POTPETICA:

Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Model Eden, Ralph & Russo Model Tribute, Yves Saint Laurent +17 Model Rockstud, Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju