Nicole Kidman još jednom je zadivila sve prisutne na crvenom tepihu, vraćajući nas u zlatno doba Hollywooda svojim besprijekornim modnim izdanjem.

Galerija

Da su trendovi prolazni, a dobar i odmjeren stil vječan, dokazala je Nicole Kidman na Academy Museum Gali 2024. odjevena u elegantnu crnu Balenciaga haljinu, koja savršeno prati liniju njenog tijela.

Nicole je utjelovila bezvremensku eleganciju i sofisticiranost, haljina je bila minimalističkog kroja, s naglaskom na leđima, gdje se senzualni izrez spušta sve do struka, čineći ovaj izgled istovremeno odvažnim i suptilnim.

Nicole Kidman na Annual Academy Museum Gali 2024. - 5 Foto: Profimedia

Ono što je dodatno podignulo ovo izdanje na potpuno novu razinu su duge crne rukavice, koje prizivaju glamur starog Hollywooda. Rukavice, koje su dosezale do iznad laktova, stvorile su dojam kraljevske elegancije i dodatno naglasile glumičinu sofisticiranost.

Nicole Kidman na Annual Academy Museum Gali 2024. Foto: Afp

Rukavice, detalj koji sve rjeđe viđamo na modernim crvenim tepisima, a nekad dame nisu iz kuće izlazile bez njih, posebno kada su bile u pitanju svečanije prigode, bile su prava posveta klasičnim ikonama stila poput Audrey Hepburn i Grace Kelly.

Povratak glamuru starog Hollywooda dokaz je da su klasika i elegancija uvijek u modi i da je manje vrlo često najviše.

Audrey Hepburn Foto: Profimedia

Nicole Kidman: Dokaz da i najdublji dekolte može biti pojam čiste elegancije

Haljina za pamćenje u kojoj Nicole Kidman izgleda poput uspavane ljepotice