Nicole Kidman bila je glavna zvijezda na premijeri druge sezone špijunske serije ''Lavica'', u kojoj su glavne junakinje tajne agentice CIA-e koje budu ubačene među arapske teroriste te imaju ekipu specijalaca koja ih obučava i izvlači. Premijeri su nazočili i Zoe Saldana, Genesis Rodriguez i Morgan Freeman.

Galerija

Nicole Kidman, koja u hvaljenoj seriji "Lavica" tumači Kaitlyn Meade, višu nadzornicu CIA-e, za premijeru druge sezone održane u Los Angelesu odabrala je toaletu koja na vrlo odvažan način otkriva leđa.

Nicole Kidman na premijeri druge sezone serije 'Special Ops: Lioness' - 5 Foto: Profimedia

Kreacija iz kolekcije proljeće/ljeto 2025. modne kuće Bottega Veneta u gornjem dijelu pokriva samo prednji dio trupa bijelom nabranom tkaninom u stilu velikog šala, koja se veže oko vrata. Donji dio pomalo otkačenog outfita čini suknja u kombinaciji bijele, žute i svijetlo sive boje krojena u stilu traka s voluminoznim dodatkom na predjelu bokova i bedara, koji stvara dojam većih oblina.

Nicole Kidman nosi haljinu modne kuće Bottega Veneta iz kolekcije proljeće/ljeto 2025. Foto: Profimedia

Stajling za premijeru Nicole Kidman upotpunila je bijelim štiklama modne kuće Christian Louboutin. Nicole nosi model na špic Condora 85 s otvorenom petom, remenčićem oko gležnja i tankom stožastom potpeticom od 8,5 centimetara, a tu je i prepoznatljivi crveni potplat, zaštitni znak Louboutinove obuće.

Slavna glumica kombinaciju je nadogradila dijamantnim nakitom brenda Roberto Coin, naušnicama te prstenjem od bijelog zlata i dijamanata.

Nicole Kidman na premijeri druge sezone serije 'Special Ops: Lioness' - 2 Foto: Profimedia

Nicole Kidman: Divama starog Hollywooda nisu trebale šljokice za sjaj, a ovo izdanje to potvrđuje

Nicole Kidman u haljini za koju će vam svaki modni znalac reći da je isplativa investicija