Krenule su Olimpijske igre u Parizu, a Hrvatska može biti ponosna jer nas predstavljaju talentirani, uspješni i vrijedni sportaši koji će pojedinačno, ali i u grupama braniti boje naše zastave.

Galerija

Na Olimpijskim igrama u Parizu gledat ćemo i mladiće koju su već privukli pažnju žena – kako svojim sportskim uspjesima, tako i šarmantnom pojavom.

Među njima se posebno istaknuo plivač Nikola Miljenić, kojemu su ovo druge Olimpijske igre u nizu, a mlađe generacije ističu da još nisu vidjele baš tako zgodnog sportaša te da izgleda poput princa iz kakvog romantičnog filma.

Mlad, naočit, šarmantan i discipliniran, epiteti su koji ovih dana pljušte na društvenim mrežama čim se spomene njegovo ime, stoga ne čudi da ga javnost proglasila najzgodnijim hrvatskim olimpijcem ove godine.

Nikola je rođen 1998. godine u Dubrovniku i trenutačno je član plivačkog kluba Medveščak iz Zagreba. Za Dnevnik Nove TV rekao je da je, još kao desetogodišnjak, s divljenjem gledao Duju Draganju kako postavlja hrvatski rekord na 100 metara slobodno, a danas je tu legendu srušio s trona.

Studirao je u SAD-u, u to vrijeme plivao za čak dva velika fakulteta, a osim zavidnih uspjeha, ženama je još privlačniji jer obožava životinje. Jednom je prilikom otkrio kako nema baš puno slobodnog vremena, ali kad ga pronađe – provodi ga u društvu prijatelja i šetajući svog psa.

Iako uz njegovo ime stoji titula najpoželjnijeg sportaša, ipak nije poznato pripada li nekome njegovo srce.

Bacite oko na fotografije u tekstu i sami zaključite pripada li Nikoli ova laskava titula.

Nikola MIljenić Foto: Cropix

Više o Olimpijskim igrama u Parizu možete pratiti na portalu Gol.hr.

Velika anketa: Glasajte i odaberite najzgodnijeg hrvatskog nogometaša svih vremena