Nakon ljeta provedenog na moru i na putovanjima, što radno, što privatno, Nina Badrić vratila se u Zagreb. Povratak na kontinent pjevačica je obilježila fotografijom na kojoj pozira na zagrebačkim ulicama.

Galerija

I evo me pred vratima gdje sam te uvijek čekala, napisala je Nina Badrić uz novu fotografiju objavljenu na Instagramu. Nina se fotografirala ispred velikih starinskih vrata zgrade u Zagrebu i pritom pokazala modno izdanje koje je sjajan spoj romantičnog i bajkerskog stila.

Pjevačica je odjenula kratku bijelu haljinu od čipke australskog brenda Zimmermann, koji su 1991. pokrenule sestre Nicky i Simone Zimmermann sa sjedištem u Sydneyju. Haljinica efektnog neravnog ruba ukrašena je šik vezom te ima otvorena leđa s vrpcama koje se vežu u mašnu. Nina je preko ramena stavila kratku bijelu jaknicu u stilu bolera, a romantičnu haljinu spojila je s čizmama koje su stilski čista suprotnost nježnoj odjevnoj kreaciji.

Nina Badrić nosi bajkerske čizme talijanskog brenda Miu Miu Foto: www.goat.com

Riječ je o bajkerskim čizmama talijanskog brenda Miu Miu, sestrinskog brenda luksuzne modne kuće Prada, koji je 1992. osnovala Miuccia Prada. Crne čizme na navlačenje imaju debelu nisku petu i ukrašene su remenjem te su širih sara upravo zbog lakšeg navlačenja. Taj opako dobri model čizama začinit će svaku modnu kombinaciju, bilo da se nose uz obične traperice ili uz čipkastu haljinu, kako ih je iskombinirala Nina Badrić.

Nina Badrić: Tako običan kupaći kostim koji žene vole nositi bez obzira na trendove

Oduševljeni njezinom modnom kombinacijom, Ninini pratitelji na Instagramu u komentarima su joj poručili:

Nina, ostaješ frajerica! Džabe gore 'white and romantic' kad je dole, 'black and leather'!

Wow! Top! Rokerica roka.

Nina Badrić nosi kratku čipkastu haljinu brenda Zimmermann - 3 Foto: www.reversible.com

Odijelo Nine Badrić toliko je dobro da u sjenu baca i najdivnije haljine

Mini haljina savršena za kraj ljeta u kojoj Nina Badrić izgleda mrak