"Perlet" vjenčani nakit ima novu kolekciju, a jedno od iznenađenja je mini kolekcija "Perlet" naušnica koje će mladenke moći kupovati uz već poznate ukrase za kosu.

Galerija

Nova kolekcija se tako sastoji od 18 vjenčanih ukrasa za kosu i 5 pari naušnica, a podijeljena je na dvije mini kolekcije: "Sparkle dream" i "Blossom glow".

Dizajnerica Greta Miloš
i ovoga puta se poigrala s cvjetnim komponentama i stvorila bajkovitu kolekciju vjenčanog nakita za sve romantične mladenke. Osim cvjetnih komponenti koje se prožimaju kroz gotovo cijelu "Blossom glow" kolekciju javljaju se i neodoljive zvjezdice i zaigrani listići koji mini kolekciji "Sparkle dream" daju poseban šarm.

Postoji jedan dio mladenki koji se ne pronalazi u ulozi mladenke u cvjetnoj ili romantičnoj vjenčanoj temi pa smo ovoga puta mislili i na njih. Lisnate krune, lisnati obruči ili ukrasi s motivima zvjezdica biti će idealan odabir za takve mladenke, kaže dizajnerica Greta Miloš.

Gotovo svaki ukras na sebi ima sitne Swarovski kristalčiće koji daju dašak glamura ručno obojenim metalnim komponentama. U bogatoj paleti boja uz standardne boje kao što su bijela, bež, roza, zlatna i srebrna, ovoga puta se našla i nebesko plava.

"Perlet" naušnice odlikuju zaigrani oblici i komponente.

"Perlet" kolekcija namijenjena je, poručuju tvorci, svim mladenkama koje svoje čarobno vjenčanje žele začiniti posebnim, ručno rađenim i ručno oslikanim vjenčanim nakitom koji im ostaje kao trajna uspomena na dan vjenčanja.

Novu Perlet kolekciju možete pogledati na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu, a uskoro će cijela kolekcija biti dostupna za kupnju i na web shopu.

Pročitajte i sedam grešaka koje morate izbjeći da bi vjenčana frizura bila savršena.

Nova kolekcija vjenčanog nakita \'Perlet\' - 4 Foto: Srećko Rundić