"Perlet" vjenčani nakit ima novu kolekciju, a jedno od iznenađenja je mini kolekcija "Perlet" naušnica koje će mladenke moći kupovati uz već poznate ukrase za kosu.

Galerija Nova kolekcija vjenčanog nakita \'Perlet\' - 6 Nova kolekcija vjenčanog nakita \'Perlet\' - 5 Nova kolekcija vjenčanog nakita \'Perlet\' - 4 +6 Nova kolekcija vjenčanog nakita \'Perlet\' - 3

Nova kolekcija se tako sastoji od 18 vjenčanih ukrasa za kosu i 5 pari naušnica, a podijeljena je na dvije mini kolekcije: "Sparkle dream" i "Blossom glow".

Dizajnerica Greta Miloš
i ovoga puta se poigrala s cvjetnim komponentama i stvorila bajkovitu kolekciju vjenčanog nakita za sve romantične mladenke. Osim cvjetnih komponenti koje se prožimaju kroz gotovo cijelu "Blossom glow" kolekciju javljaju se i neodoljive zvjezdice i zaigrani listići koji mini kolekciji "Sparkle dream" daju poseban šarm.

Postoji jedan dio mladenki koji se ne pronalazi u ulozi mladenke u cvjetnoj ili romantičnoj vjenčanoj temi pa smo ovoga puta mislili i na njih. Lisnate krune, lisnati obruči ili ukrasi s motivima zvjezdica biti će idealan odabir za takve mladenke, kaže dizajnerica Greta Miloš.

Gotovo svaki ukras na sebi ima sitne Swarovski kristalčiće koji daju dašak glamura ručno obojenim metalnim komponentama. U bogatoj paleti boja uz standardne boje kao što su bijela, bež, roza, zlatna i srebrna, ovoga puta se našla i nebesko plava.

"Perlet" naušnice odlikuju zaigrani oblici i komponente.

"Perlet" kolekcija namijenjena je, poručuju tvorci, svim mladenkama koje svoje čarobno vjenčanje žele začiniti posebnim, ručno rađenim i ručno oslikanim vjenčanim nakitom koji im ostaje kao trajna uspomena na dan vjenčanja.

Novu Perlet kolekciju možete pogledati na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu, a uskoro će cijela kolekcija biti dostupna za kupnju i na web shopu.

Pročitajte i sedam grešaka koje morate izbjeći da bi vjenčana frizura bila savršena.

Nova kolekcija vjenčanog nakita \'Perlet\' - 4 Nova kolekcija vjenčanog nakita \'Perlet\' - 4 (Foto: Srećko Rundić)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju