Jesen nam vrlo brzo stiže, a nema popularnije jesenske, pa i zimske obuće, od gležnjača. Nove gležnjače u ormariću s obućom uvijek nam mogu uljepšati svakodnevicu, a i manje nam je teško izaći na hladnoću kad na nogama imamo nove cipele koje želimo pokazati i "prošetati".

Galerija

 

Gležnjače i jesen vole se neizmjerno, to godišnje doba jednostavno ne možemo zamisliti bez obožavanih niskih čizmica. Vjerojatno nema nosivije jesenske obuće od ravnih gležnjača.

Tamaris (Planet Obuća), 679 kn Foto: Internetska stranica trgovine

H&M, 301 kn Foto: Internetska stranica trgovine

Bile one finije, klasične ili više sportske, gležnjače s ravnim đonom ili nižom petom apsolutni su must have u sezoni jesen/zima, toliku su svestrane i praktične da ih možete nositi u svim omiljenim modnim kombinacijama. Naravno, za prvu zimu i minuse trebat će topla obuća s podstavom, ali do takvih vremenskih prilika volimo nositi laganije čizme i gležnjače koje će svakoj odjevnoj kombinaciji dati dodatnu dozu elegantnog i šik stila.

Treba nam barem jedna: 10 najpopularnijih jesenskih haljina

Upravo smo takve raznovrsne modele gležnjača izdvojili iz novih kolekcija, a vjerujemo da ćete među 15 pari pronaći (barem) jedan koji odgovara vašem stilu i ukusu. U fotogaleriji na početku teksta razgledajte gležnjače iz trgovina bez kojih ne možemo zamisliti hladni dio godine.

Reserved, 359,90 kn Foto: Internetska stranica trgovine

Guess, 1250,73 kn Foto: PR

Wrangler (Mass), 699 kn Foto: Internetska stranica trgovine