Jesen nam vrlo brzo stiže, a nema popularnije jesenske, pa i zimske obuće, od gležnjača. Nove gležnjače u ormariću s obućom uvijek nam mogu uljepšati svakodnevicu, a i manje nam je teško izaći na hladnoću kad na nogama imamo nove cipele koje želimo pokazati i "prošetati".

Galerija Žena u gležnjačama H&M, 301 kn Guess, 1250,73 kn +12 Deichmann, 301,30 kn  

Gležnjače i jesen vole se neizmjerno, to godišnje doba jednostavno ne možemo zamisliti bez obožavanih niskih čizmica. Vjerojatno nema nosivije jesenske obuće od ravnih gležnjača.

Tamaris (Planet Obuća), 679 kn Tamaris (Planet Obuća), 679 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

H&M, 301 kn H&M, 301 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Bile one finije, klasične ili više sportske, gležnjače s ravnim đonom ili nižom petom apsolutni su must have u sezoni jesen/zima, toliku su svestrane i praktične da ih možete nositi u svim omiljenim modnim kombinacijama. Naravno, za prvu zimu i minuse trebat će topla obuća s podstavom, ali do takvih vremenskih prilika volimo nositi laganije čizme i gležnjače koje će svakoj odjevnoj kombinaciji dati dodatnu dozu elegantnog i šik stila.

Treba nam barem jedna: 10 najpopularnijih jesenskih haljina Pletene haljine hit su svake jeseni s.Oliver haljina, 499 kn Reserved haljina, 359,90 kn +7 H&M haljina, 376 kn

Upravo smo takve raznovrsne modele gležnjača izdvojili iz novih kolekcija, a vjerujemo da ćete među 15 pari pronaći (barem) jedan koji odgovara vašem stilu i ukusu. U fotogaleriji na početku teksta razgledajte gležnjače iz trgovina bez kojih ne možemo zamisliti hladni dio godine.

Reserved, 359,90 kn Reserved, 359,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Guess, 1250,73 kn Guess, 1250,73 kn (Foto: PR)

Wrangler (Mass), 699 kn Wrangler (Mass), 699 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju