Mnoge žene vole ići u šoping same jer smatraju da su same sebi najbolje modne savjetnice, no često u modnu avanturu ipak povedu bolju polovicu ili najbolju prijateljicu. Blagdanska kupovina u društvu ima i dobre i loše strane, a u nastavku pročitajte situacije u kojima se vjerojatno svi možemo pronaći.

 

Galerija

Seksi outfit

Potreban vam je outfit za božićni party, u glavi imate viziju izazovne haljine, čizme preko koljena i modernu bundu. U potragu za kombinacijom pozvali ste svoju šoping-partnericu, najbolju prijateljicu, jer znate da možete računati na njezino iskreno mišljenje i podršku u kupovini, ali i razne sugestije.

S druge strane, kada je u pitanju vaša bolja polovica, koliko ste se puta našli u situaciji da vaš dragi nezainteresirano hoda po dućanu, samo kima glavom na sve što mu pokazujete te ne daje konkretne savjete?

Adidas outlet store, Designer Outlet Croatia Foto: Nova Studio

Ako si poželite olakšati situaciju, neka vas put odvede u Designer Outlet Croatia, kompleks dućana svjetskih brendova u kojem ćete moći pronaći sve što vam je potrebno i zadovoljiti svoje kriterije, ali i one vaše jače polovice.

Mi vam možemo pomoći da vam kupovina bude lagodnija. Morate samo odigrati naš adventski kviz

Čitateljicu koja najbrže točno odgovori na 3 jednostavna pitanja darujemo poklon bonom od 1000 kuna koje možete potrošiti u trgovinama Designer's Outleta. 

Kako mi stoji?

Koliko ste se puta našli u garderobi, s komadom odjeće koji vam se sviđa, no niste sigurni stoji li vam dobro, stoga vam je u tom trenutku potreban iskren savjet bliske osobe. Iako je vaš dečko divna osoba, fokusiran je na nebitno i dao bi sve da ovaj šoping što prije privedete kraju.

Prijateljica će pak s vama ući u garderobu, pomoći oko outfita, nosit će vam stvari te će vas na kraju i slikati da se uvjerite kako izvrsno izgledate.

Prijateljice u božićnom šopingu Foto: Nova Studio

Božićni outfiti

Božićne veste nekada su bile najgori poklon od rodbine, no posljednjih nekoliko sezona postale su veliki hit.

''Ružne'' božićne veste više nisu vizualno neugledne, a mnogi brendovi dizajnirali su svoje primjerke koji su u potpunosti nosivi. Kao prava ljubiteljica mode, odlučili ste se na kupnju božićne veste za sebe i za svoga partnera. Dok vi planirate kompoziciju slike koju ćete objaviti na društvenim mrežama, vaš je dečko već otišao iz trgovine.

Zato u Designer Outlet Croatia, gdje možete naći razne veste božićnih motiva, povedite oboje. Prijateljica će razumjeti vašu viziju, a partner može potrošiti vrijeme u nekim od brojnih sportskih dućana.

Dobitnik poklon bona od 1000 kuna za Designer Outlet Croatia je IVAN MATIĆ. Čestitamo!