Mnoge žene vole ići u šoping same jer smatraju da su same sebi najbolje modne savjetnice, no često u modnu avanturu ipak povedu bolju polovicu ili najbolju prijateljicu. Blagdanska kupovina u društvu ima i dobre i loše strane, a u nastavku pročitajte situacije u kojima se vjerojatno svi možemo pronaći.

  Galerija Prijateljica kao potpora u šopingu Adidas outlet store, Designer Outlet Croatia Idete li u šoping s partnerom? +4 Designer Outlet Croatia u božićnom ugođaju

Seksi outfit

Potreban vam je outfit za božićni party, u glavi imate viziju izazovne haljine, čizme preko koljena i modernu bundu. U potragu za kombinacijom pozvali ste svoju šoping-partnericu, najbolju prijateljicu, jer znate da možete računati na njezino iskreno mišljenje i podršku u kupovini, ali i razne sugestije.

S druge strane, kada je u pitanju vaša bolja polovica, koliko ste se puta našli u situaciji da vaš dragi nezainteresirano hoda po dućanu, samo kima glavom na sve što mu pokazujete te ne daje konkretne savjete?

Adidas outlet store, Designer Outlet Croatia Adidas outlet store, Designer Outlet Croatia Foto: Nova Studio

Ako si poželite olakšati situaciju, neka vas put odvede u Designer Outlet Croatia, kompleks dućana svjetskih brendova u kojem ćete moći pronaći sve što vam je potrebno i zadovoljiti svoje kriterije, ali i one vaše jače polovice.

Mi vam možemo pomoći da vam kupovina bude lagodnija. Morate samo odigrati naš adventski kviz

Čitateljicu koja najbrže točno odgovori na 3 jednostavna pitanja darujemo poklon bonom od 1000 kuna koje možete potrošiti u trgovinama Designer's Outleta. 

Kako mi stoji?

Koliko ste se puta našli u garderobi, s komadom odjeće koji vam se sviđa, no niste sigurni stoji li vam dobro, stoga vam je u tom trenutku potreban iskren savjet bliske osobe. Iako je vaš dečko divna osoba, fokusiran je na nebitno i dao bi sve da ovaj šoping što prije privedete kraju.

Prijateljica će pak s vama ući u garderobu, pomoći oko outfita, nosit će vam stvari te će vas na kraju i slikati da se uvjerite kako izvrsno izgledate.

Prijateljice u božićnom šopingu Prijateljice u božićnom šopingu Foto: Nova Studio

Božićni outfiti

Božićne veste nekada su bile najgori poklon od rodbine, no posljednjih nekoliko sezona postale su veliki hit.

''Ružne'' božićne veste više nisu vizualno neugledne, a mnogi brendovi dizajnirali su svoje primjerke koji su u potpunosti nosivi. Kao prava ljubiteljica mode, odlučili ste se na kupnju božićne veste za sebe i za svoga partnera. Dok vi planirate kompoziciju slike koju ćete objaviti na društvenim mrežama, vaš je dečko već otišao iz trgovine.

Zato u Designer Outlet Croatia, gdje možete naći razne veste božićnih motiva, povedite oboje. Prijateljica će razumjeti vašu viziju, a partner može potrošiti vrijeme u nekim od brojnih sportskih dućana.

Dobitnik poklon bona od 1000 kuna za Designer Outlet Croatia je IVAN MATIĆ. Čestitamo!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju