Postoje ljudi koji "ožive" u proljeće i ljeto, a postoje i oni drugi koji tek s jeseni i zimom dođu na svoje. Za neke horoskopske znakove to je posebno izraženo.

Vaga, škorpion i strijelac svoje najbolje dane doživljavaju s prvim danima jeseni. Oni slave svoj solarni povratak tijekom jesenskog ekvinocija, a zanimljivo je da se osobnosti njihova sunčeva znaka savršeno podudaraju sa šarmantnom estetikom i prirodnom misterijom jesenske sezone.
Evo zašto.

1. Vaga – predvodnik jesenskog ekvinocija

Sezona vage uvodi nas u jesen. Vaga je savršena kombinacija prvih jesenskih druženja kada večeri postaju malo hladnije, toplih napitaka s jesenskim začinima i dekoracija bundeva.

To je vrijeme kao stvoreno za uspostavljanje veza i druženje jer je dio druge polovice zodijačkog kotača, gdje učite uspostaviti odnos i integrirati se u društvo. To je vrijeme za kvalitetno provođenje vremena sa svojim partnerima, prijateljima, kolegama, obitelji.

Vage u tome posebnu uživaju od prvog dana jeseni, no i na drugim je znakovima da iskoriste maksimum njihove druželjubivosti te i sami u svoj život unesu toplinu ljudskih kontakata.

2. Škorpion – prava zagonetka među znakovima

Škorpion je zasigurno najtajanstveniji znak zodijaka. On je utjelovljenje jesenje tame, pa nije slučajno i što Noć vještica pada baš u sezoni škorpiona. Taj vodeni znak vrlo je neshvaćen i duhovno složen. Međutim, unatoč njegovoj duboko zagonetnoj osobnosti, u škorpionu postoji nešto uistinu magično.

Tri horoskopska znaka napokon su dočekala svoje vrijeme.

I upravo je sada vrijeme da to ispliva na površinu. Ovo je vrijeme za stvaranje njegovih najdubljih odnosa i emocionalno povezivanje. Kada se škorpion s nekim poveže na emocionalnoj razini, za njega se sve mijenja. No to zaslužuju samo odabrani. Škorpion ne dopušta povezati se s bilo kim. Njegova energija vuče sve druge znakove u njegove dubine, no samo ako im on to dopusti. Jesen je zato određena za odabrane.

3. Strijelac – najdruštveniji horoskopski znak

Strijelac je vatreni znak, baš kao ovan i lav. Međutim, vatra tog promjenjivog znaka je potpuno drugačija od druga dva jer njegova je svjetlost ta koja spaja ljude. Na primjer, zamislite da sjedite oko vatre na plaži, okruženi prijateljima i obitelji – upravo to je strijelac. U svojoj sezoni on uistinu procvjeta te sve ono što krije u sebi dijeli s ostatkom svijeta.

Upravo tada jesen se polako približava i sezoni blagdana i veselih svečanosti, a baš će ta strijelčeva svjetlost osvijetliti one tamne, maglovite večeri prije blagdana. Ako u svom okruženju imate nekoga tko je strijelac, pravi ste sretnik. Ne puštajte ga.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega