Ljeto će započeti velikom žudnjom da pobjegnete na vikend, stoga potražite kratke jednodnevne izlete u blizini ili isplanirajte putovanje u posjet prijatelju na nekoliko dana.

Srpanj će se činiti sporijim i to je savršena prilika da provedete prijeko potrebno vrijeme kod kuće. Iskoristite zadnje dane ljeta na najbolji način, usredotočite se na svoje hobije i iskoristite svoju kreativnu stranu.

Upravo će vam kreativna strana pomići da zakoračite u neke nove izazove, otvorite nova vrata i izađete iz zone komfora. Tako ćete stvoriti nova poznanstva koja bi mogla potrajati cijeli život. Hoćete li razviti prijateljstvo ili ljubav - to je samo na vama. 

Ljubav

Ljeto ćete završiti u vama najromantičnijem razdoblju u godini: sezoni lavova. Osvježite svoje fotografije u aplikaciji za spojeve, prihvatite prijedloge za planove gdje možete upoznati ljude ili isplanirajte poseban spoj.

Posao

Komunikacija će besprijekorno teći u lipnju, pa iskoristite tu energiju da zaključite sve govorne ili pismene projekte na svom radnom mjestu. U kalendaru bi se moglo pojaviti više sastanaka ili poziva koje morate voditi, stoga se unaprijed pripremite kako biste znali što želite reći.