Kada modne kuće početkom godine predstave svoje kolekcije za jesen/zimu, stručnjaci počinju izdvajati trendove koji će na temelju viđenog obilježiti godinu pred nama.

Galerija

Nakon ovogodišnjeg predstavljanja kolekcija za jesen/zimu 2024. počelo se pričati i o beauty trendovima s modnih pista koji će se zasigurno preliti na našu svakodnevnicu.

Tako su, između ostalog, beauty znalci poručili da će hladniji dio godine koji je pred nama u beauty svijetu obilježiti sjenila u bojama.

Umjesto neutralnih tonova nosit će se ružičasta, plava, zelena sjenila... Baš onakva kakva su viđena i na modnim pistama.

Revija modne kuće Yanina Foto: Profimedia

Vizažist modne kuće Dior Jamie Coombes izdvojio je ružičasta sjenila kao hit koji će obilježiti jesen i zimu.

Ružičasta je zabavna i mladenačka boja i obično se ne viđa tijekom jeseni i zime, pa je sjajno imati boju koja će podići te tmurne zimske dane, poručio je. Dao je i savjet za sve koji planiraju isprobati taj trend - usredotočite se samo na gornji kapak i tako dodajte dašak ružičaste u svoju dnevnu rutinu šminkanja.

Revija modne kuće Dior Foto: Profimedia

U svakom slučaju, od svih beauty trendova za jesen/zimu 2024. sjenila u boji možda su i najzanimljivija. Ono što je sigurno je da se taj trend neće svidjeti svima, pogotovo ljubiteljicama klasike i neutralnih tonova.

No, ako se pita beauty znalce, vrijeme da s dna ladice sa šminkom izvučemo razigrane boje, a ako one nisu dio vaše make-up opreme, u galeriji na početku teksta izdvojili smo nekoliko paleta i mono sjenila koja možete dodati u svoju kolekciju i tako se prikloniti trendu.

Klasici kojima se uvijek vraćamo: 10 kultnih ruževa za usne koji pristaju svima

Neki novi favoriti: 10 maskara na koje vrijedi obratiti pozornost