Maskara je nezaobilazan dio kozmetičke torbice, pomoćnica koja naše trepavice, a onda i cjelokupni izgled podiže na višu razinu.

Galerija L’oréal Paris Panorama Maybelline the Falsies Surreal Max Factor 2 in 1 Lash Wow +7 Milani Highly Rated Anti-Gravity

Pronalazak savršene maskare često nije jednostavan zadatak, a put do najbolje opcije ispunjen je pokušajima i promašajima.

Iako na tržištu postoje kultne maskare koje već godinama pa i desetljećima imaju vojsku obožavateljica, redovito se pojavljuju i neke nove opcije koje privuku pozornost zaljubljenica u beauty svijet.

Deset maskara koje tu nisu godinama, ali na koje vrijedi obratiti pozornost izdvojili smo u nastavku. Neke su potpuno nove na tržištu, neke su se pojavile prošle godine, ali svaka od njih sigurno će pronaći put do svojih obožavateljica.

L’oréal Paris Panorama maskara

L’oréal je nedavno predstavio ovu maskaru za veći volumen i dulje trepavice koje privlače pažnju gdje god da se pojavite. Osmišljena je da vam podari voluminozne, lepezaste trepavice iz snova.

L’oréal Paris Panorama L’oréal Paris Panorama (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Maybelline the Falsies Surreal maskara

Ova maskara produljuje trepavice i daje im novu dimenziju. Zahvaljujući posebnoj četkici s čekinjama različitih duljina, produljuje trepavice za 36 posto i daje im do deset puta veći volumen.

Maybelline the Falsies Surreal Maybelline the Falsies Surreal (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Max Factor 2 in 1 Lash Wow maskara

Ova maskara ima transformirajuću četkicu koja se pomoću jednog jednostavnog okreta mijenja iz četkice za volumen u četkicu za produljenje trepavica. Pruža maksimalan volumen i maksimalnu dužinu trepavica.

Max Factor 2 in 1 Lash Wow Max Factor 2 in 1 Lash Wow (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Milani Highly Rated Anti-Gravity maskara

Ova maskara osigurava ekstremni volumen, duljinu i podizanje trepavica. Ima inovativnu fleksibilnu četkicu u obliku pješčanog sata koja oblaže svaku trepavicu za maksimalan učinak prilikom nanošenja.

Milani Highly Rated Anti-Gravity Milani Highly Rated Anti-Gravity (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Too Faced Naturally Better Than Sex maskara

Ovo je maskara za volumen, produljenje, uvijanje i regeneraciju trepavica. Jedan sloj pruža svu duljinu i volumen koji su vam potrebni, ali se formula može slojevito nanijeti za dodatni intenzitet.

Too Faced Naturally Better Than Sex Too Faced Naturally Better Than Sex (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Estée Lauder u Turbo Lash High Powered

Osim što trepavicama osigurava volumen i duljinu, ova maskara ih kontinuirano njeguje. Zahvaljujući njoj trepavice su jače gušće.

Estée Lauder u Turbo Lash High Powered Estée Lauder u Turbo Lash High Powered (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Essence Call me Queen maskara

Ovo je maskara koja trepavice produljuje i daje im dramatičan volumen. Ima inovativnu četkicu koja može dosegnut čak i najkraće trepavice i osigurava efekt umjetnih trepavica.

Essence Call me Queen Essence Call me Queen (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Benefit Cosmetics Fan Fest Maskara

Posebno osmišljena četkica ove maskare je zakrivljena za 40 stupnjeva kako bi podigla trepavice od korijena do vrha i dosegnula oba kuta. Maskara j bestežinska, ne stvara grudice ili talog.

Benefit Cosmetics Fan Fest Benefit Cosmetics Fan Fest (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Catrice FAKE IT Volume & False Lash maskara

Maskara koja stvar odvažan XXL efekt umjetnih trepavica ima dugotrajnu formulu otpornu na razmazivanje. Vlaknasta četkica u obliku pješčanog

Catrice FAKE IT Volume & False Lash Catrice FAKE IT Volume & False Lash (Foto: Internetska stranica proizvođača) sata stvara duge, zakrivljene i volumenizirane trepavice.

Victoria Beckham Beauty Vast Lash Volumizing maskara

Maskara je postojana i otporna na razmazivanje, no laka za uklanjanje. Trepavicama osigurava volumen jednim potezom. Uklanja se tako da se jednostavno ispere toplom vodom.

Nude ruževi za svaki dan i najglamuroznije večeri Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour (Intemporelle) L’Oréal Paris Color Riche Free the Nudes (505 Nu Resilient) Maybelline Color Sensational (222 Flush Punch) +7 Naj Oleari Cachemire Matte Lip Stylo (Nijansa 03)

Tekući puder od pet eura koji ovih dana svi žele kupiti trend !t up  Hydro Stay Silky Serum tekući puder, 4,95 eura +0 Tekući puder je neizostavan dio kozmetičkih torbica
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju