Pamela Anderson još jednom je dokazala da je prirodna ljepota itekako na cijeni, pojavivši se na Filmskom festivalu u San Sebastianu bez trunke šminke.

Galerija

U elegantnoj cvjetnoj haljini, ali bez imalo make-upa, Pamela Anderson izgledala je stvarno odlično. Glumica, koja se prije pet godina odlučila oprostiti od svakodnevne uporabe šminke, na ovaj način slavi prirodnu ljepotu, inspirirajući žene diljem svijeta da učine isto.

Pamela je nosila prekrasnu dugu haljinu jarkih boja s uzorkom cvijeća, koja je dodatno naglasila njezinu eleganciju i sofisticiranost. No, ono što je privuklo najviše pažnje nije bila haljina, već njezina besprijekorna koža i prirodni sjaj lica

Pamela Anderson Foto: Profimedia

Glumica je jasno dala do znanja da se osjeća ugodno u svojoj koži te da želi promovirati autentičnost. U svijetu gdje su standardi ljepote često nerealni, njezin primjer je itekako vrijedan za sve žene koje se bore s pritiscima da uvijek izgledaju savršeno.

Pamela je pravi dokaz da su žene prekrasne upravo onakve kakve jesu – bez filtera, bez šminke i bez skrivanja nedostataka. Njezina odluka da šminku koristi rijetko, i to u malim količinama, šalje važnu poruku da je samopouzdanje ključ istinske ljepote.

Pamela Anderson u cvjetnoj haljini i bez šminke Foto: Profimedia

30 slavnih žena bez trunke šminke, frizure, savjeta stilista i fotošopa

10 slavnih ljepotica koje ne mare kad ih fotografi "uhvate" bez trunke šminke na licu