Sezona je vjenčanja i brojne mladenke u potrazi su za svojim savršenim vjenčanicama. Ta potraga nekad može biti prava slatka muka, pa svaka ideja i inspiracija mladenkama dobro dođe. Neke imaju točnu sliku kakvu vjenčanicu žele, a neke ipak nisu sigurne što žele dok ne probaju više modela.

Galerija

Bijela haljina koja je privukla dosta pažnje svakako je i ova iz online trgovine H&M, koja može biti i jako lijepa vjenčanica. Haljina laskavog A kroja, čiji se dizajn opisuje kao moderna klasika, izrađena je od pamuka te je cijela ukrašena romantičnim, decentnim vezom.

Bijela pamučna haljina s vezom iz H&M-a - 2 Foto: H&M

Kreacija je bez rukava s V izrezom na dekolteu i leđima, a posebnom je čini i ukrasni, nazubljeni rub. Ispod poprsja nalazi se nabrani šav, nakon kojeg se širi u A kroj koji lijepo pada, zahvaljujući i materijalu od kojeg je sašivena, pamučnom tkanju nalik platnu. S obzirom na proziran vez, haljina ima podstavu koja seže do iznad koljena, pa je donji dio nogu lagano otkriven.

Sedam grešaka koje mladenke rade kada traže savršenu vjenčanicu

Da je riječ o traženom proljetnom i ljetnom modelu iz H&M-a govori i činjenica da su veličine XS, XL i XXL rasprodane, a za ovakvu lijepu, profinjenu haljinu i cijena je pristupačna, naročito ako se nosi kao vjenčanica, te iznosi 69,99 eura.

Bijela pamučna haljina s vezom iz H&M-a - 1 Foto: H&M

"Konzervativna" i predivna: Ovo je najljepša vjenčanica u 2023. godini

Aleksandra Prijović na svom vjenčanju nosila je vjenčanicu princeza-kroja stvorenu za dive