Sezona je vjenčanja i brojne mladenke u potrazi su za svojim savršenim vjenčanicama. Ta potraga nekad može biti prava slatka muka, pa svaka ideja i inspiracija mladenkama dobro dođe. Neke imaju točnu sliku kakvu vjenčanicu žele, a neke ipak nisu sigurne što žele dok ne probaju više modela.

Galerija Bijela pamučna haljina s vezom iz H&M-a - 4 Bijela pamučna haljina s vezom iz H&M-a - 2 Bijela pamučna haljina s vezom iz H&M-a - 5 +1 Haljina na leđima ima V izrez

Bijela haljina koja je privukla dosta pažnje svakako je i ova iz online trgovine H&M, koja može biti i jako lijepa vjenčanica. Haljina laskavog A kroja, čiji se dizajn opisuje kao moderna klasika, izrađena je od pamuka te je cijela ukrašena romantičnim, decentnim vezom.

Bijela pamučna haljina s vezom iz H&M-a - 2 Bijela pamučna haljina s vezom iz H&M-a može se nositi i kao vjenčanica (Foto: H&M)

Kreacija je bez rukava s V izrezom na dekolteu i leđima, a posebnom je čini i ukrasni, nazubljeni rub. Ispod poprsja nalazi se nabrani šav, nakon kojeg se širi u A kroj koji lijepo pada, zahvaljujući i materijalu od kojeg je sašivena, pamučnom tkanju nalik platnu. S obzirom na proziran vez, haljina ima podstavu koja seže do iznad koljena, pa je donji dio nogu lagano otkriven.

Mladenka u vjenčanici Sedam grešaka koje mladenke rade kada traže savršenu vjenčanicu

Da je riječ o traženom proljetnom i ljetnom modelu iz H&M-a govori i činjenica da su veličine XS, XL i XXL rasprodane, a za ovakvu lijepu, profinjenu haljinu i cijena je pristupačna, naročito ako se nosi kao vjenčanica, te iznosi 69,99 eura.

Bijela pamučna haljina s vezom iz H&M-a - 1 H&M, 69,99 eura (Foto: H&M)

"Konzervativna" i predivna: Ovo je najljepša vjenčanica u 2023. godini Najljepša vjenčanica u 2023. godini Princeza Iman Bint Abdullah Princeza Iman Bint Abdullah +5 Kraljevsko vjenčanje u Jordanu

Aleksandra Prijović na svom vjenčanju nosila je vjenčanicu princeza-kroja stvorenu za dive Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 9 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 7 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 4 +11 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju