Kreacije s modnih pista obično diktiraju trendove, između ostalog i boje koje ćemo nositi. Ako se u obzir uzme viđeno na revijama raznih modnih kuća za proljeće/ljeto 2023. godine među bojama koje će obilježiti proljeće bit će i pastelna nijansa ljubičaste boje.

Galerija

Victoria Beckham, danska dizajnerica Cecilie Bahnsen i Brandon Maxwell samo su neki od dizajnera koji su svojim revijama dali naslutiti da će pastelno ljubičasta biti "it" boja sezone.

Pastelna ljubičasta na modnim pistama Foto: Profimedia

Ako su vam kombinacije koje uključuju pastelnu ljubičastu od glave do pete previše, dobro je znati da se ova boja super slaže s bojom devine dlake i crnom bojom.

Pastelno ljubičasta kao dio street style izdanja Foto: Profimedia

Jennifer Lopez u pastelno ljubičastoj haljini Foto: Profimedia

Ako ste spremni u proljeće zakoračiti u odvažnijim kombinacijama, ljubičasta i žuta mogu biti odličan spoj. Bitno je samo da se držite jednostavnih odjevnih komada koji se ističu samo bojom, ali ne i neobičnim dizajnom.

Sedam vrsta haljina koje će se nositi ovog proljeća i ljeta

Pastelno ljubičasta boja lijepo se slaže i s raznim nijansama zelene boje kao i s narančastom, ružičastom i srebrnom bojom. Naravno, tu je i opcija kombiniranja s tamnijim nijansama ljubičaste boje.

Za sve ljubiteljice pastelnih nijansi ljubičaste boje, ali i za sve one koji joj žele dati priliku, u galeriji na početku teksta izdvojili smo pastelno ružičaste komade na modnim pistama i na ulicama modnih metropola kao dio street style kombinacija te ponudu pastelno ružičastih odvjevnih komada u trgovinama.

H&M, 40 eura Foto: Internetska stranica proizvođača

Zara, 49,95 eura Foto: Internetska stranica proizvođača