Advent je počeo, a bliži se i početak prosinca, mjeseca obilježenog druženjima i zabavama. Prosinačke proslave, od domjenaka pa sve do dočeka Nove godine, mnogima su prilika da iz ormara izvuku upečatljive modne kombinacije.

Galerija

Bitan dio takvih kombinacija su i cipele, a u prosincu mnoge dame biraju modele ukrašene šljokicama i raznim drugim detaljima koji ne prolaze neprimijećeno.

Ako ste ljubiteljica štikli, i to upečatljivih štikli, onda će vas zanimati modeli koje smo izdvojili u našoj galeriji na početku teksta.

Zavirili smo u ponudu trgovina i webshopova i izdvojili 15 modela koji će biti dovoljni za podizanje svake, pa i one najjednostavnije kombinacije.

Tu su šljokičasti, srebrni, zlatni, satenski, prozirni i modeli ukrašeni raznim detaljima, poput svjetlucavih mašnica i perja.

Top su i našim čitateljicama: Savršene štikle iz Zare koje se sviđaju i jesenskim mladenkama

Ako u prosincu želite koračati u upečatljivim štiklama, među njima se možda krije i model stvoren za vas. Osim u slavljeničkom prosincu, ove ćete štikle sigurno nositi i kasnije u raznim drugim prigodama kada želite zablistati.

Steve Madden (Fashion&Friends), snižene s 978,73 na 479,58 kn Foto: Internetska stranica proizvođača

Zara, 499,90 kn Foto: Internetska stranica proizvođača

Next, 371 kn Foto: Internetska stranica proizvođača