Advent je počeo, a bliži se i početak prosinca, mjeseca obilježenog druženjima i zabavama. Prosinačke proslave, od domjenaka pa sve do dočeka Nove godine, mnogima su prilika da iz ormara izvuku upečatljive modne kombinacije.

Galerija Prosinac je kao stvoren za upečatljive štikle Steve Madden (Fashion&Friends), snižene s 978,73 na 479,58 kn Stradivarius, 229,90 kn +12 H&M, 34,99 eura (264 kn)

Bitan dio takvih kombinacija su i cipele, a u prosincu mnoge dame biraju modele ukrašene šljokicama i raznim drugim detaljima koji ne prolaze neprimijećeno.

Ako ste ljubiteljica štikli, i to upečatljivih štikli, onda će vas zanimati modeli koje smo izdvojili u našoj galeriji na početku teksta.

Zavirili smo u ponudu trgovina i webshopova i izdvojili 15 modela koji će biti dovoljni za podizanje svake, pa i one najjednostavnije kombinacije.

Tu su šljokičasti, srebrni, zlatni, satenski, prozirni i modeli ukrašeni raznim detaljima, poput svjetlucavih mašnica i perja.

Top su i našim čitateljicama: Savršene štikle iz Zare koje se sviđaju i jesenskim mladenkama Hit cipele iz Zare s cvjentim ukrasom Štikle iz Zare zapele su za oko mnogim ženama Cipele s cvjetnim detaljem +1 Cipele s cvjetnim detaljem

Ako u prosincu želite koračati u upečatljivim štiklama, među njima se možda krije i model stvoren za vas. Osim u slavljeničkom prosincu, ove ćete štikle sigurno nositi i kasnije u raznim drugim prigodama kada želite zablistati.

Steve Madden (Fashion&Friends), snižene s 978,73 na 479,58 kn Steve Madden (Fashion&Friends), snižene s 978,73 na 479,58 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zara, 499,90 kn Zara, 499,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Next, 371 kn Next, 371 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju