Do početka klimatološkog ljeta 1. lipnja ostalo je tjedan dana, a to znači i da kreće sezona otvorene obuće i sandala. Uvijek se veselimo razdoblju godine kada će stopala malo prodisati i pripremiti se za iduću sezonu zatvorenih cipela.

Galerija

Sandale i natikače u narednim mjesecima bit će u fokusu kada je riječ o obući, a s dolaskom toplog vremena u potrazi smo za udobnim, lijepim sandalama koje možemo nositi u svakodnevnim kombinacijama, uz traperice, laganije hlače, haljine, suknje...

Bershka, 25,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Za svaki dan mnoge žene žele sandale s ravnim ili malo povišenim potplatom, upravo zbog udobnosti i praktičnosti. Otvorenije ili zatvorenije, s manje ili više remenčića, u stilu niskih gladijatorica, crne, smeđe, zlatne, srebrne – u trgovinama smo potražili modele sandala za svačiji ukus i modni stil.

Tamaris (Planet Obuća), 69,90 eura Foto: Internetska stranica trgovine

To su jednostavni, vrlo nosivi modeli koje ćete lako spajati s različitim odjevnim predmetima, bojama i uzorcima. Ljeti smo skloniji više razigrati svakodnevna modna izdanja, a ovih 15 pari sandala, cjenovnog ranga od 12,99 do 89,95 eura, to svakako dozvoljava.

Sinsay, 12,99 eura Foto: Internetska stranica trgovine

Odabranu ponudu pogledajte u fotogaleriji na početku teksta - možda u njoj ugledate vaše nove najdraže sandale za ljeto pred nama.

Pepe Jeans (Europa 92), 75 eura Foto: Internetska stranica trgovine

10 kompleta za izlaske i svečane prilike za žene koje ne vole nositi haljine i suknje

15 lepršavih suknji već od 10 eura koje idu fantastično uz sandale i natikače