Paula Whitehouse i njezin suprug Phil kupili su kuću 2014. godine u South Staffordshireu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kupili su zapuštenu nekretninu s dotrajalim namještajem i kućanskim pomagalima koju je valjalo dubinski preurediti.

Galerija

S obzirom da nisu imali dovoljno novca da taj posao prepuste drugima, odlučili su se odmah useliti i obaviti ga sami – postupno renovirajući sobu po sobu. Proces je trajao oko pet godina, a krenuli su s preuređivanjem od dna prema vrha kuće.

Izmijenili su sve prozore u kući i ulazna vrata, postavili novu nadstrešnicu, toplinski izolirali dom, nanovo opremili kupaonicu i kuhinju. U hodu su postavljali novu stolariju, podove i rasvjetu.

Renovacija doma u South Staffordshireu u Velikoj Britaniji - 4 Foto: Profimedia


Izbacivali su stare kućanske aparate kada bi prestajali raditi ili kada su se "raspali" i mijenjali novima. Raspored nekih soba su zamijenili da odgovaraju njihovom stilu i potrebama.

Cilj im je bio stvoriti topao dom koji odiše engleskim seoskim šarmom, ali koji ima i sve moderna pogodnosti. I u tome su uistinu uspjeli.

Renovacija doma u South Staffordshireu u Velikoj Britaniji - 1 Foto: Profimedia

Kako je izgleda kuća u South Staffordshireu kada ju je bračni par Whitehouse kupio, a kako nakon njihove renovacije provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina

I terasa je bajka: Prošećite se kućom punom bjeline, šarma i neodoljivog domaćeg ugođaja