Bračni par Hughes tri godine je renovirao svoje obiteljsko gnijezdo. Unajmili su građevinske radnike za veće projekte, a manje stvari odradili su sami. Transformacija kuće je i više nego evidentna.

Galerija

Bračni par Emma i Alex Hughes danas imaju luksuzni dom s pet spavaćih soba.

No tako nije bilo 2018. godine kada su kupili svoju prvu zajedničku nekretninu u Cardiffu – zapuštenu starinsku kuću koja datira iz 1930-ih godina.

Sve je počelo od želje da imaju veliku kuhinju s pripadajućom blagovaonicom, kao i veću kupaonicu. Kako to postojeći tlocrt nije dopuštao, morali su rušiti zidove i mijenjati raspored prostorija.

Prije i poslije renovacije kuće Emme i Alexa Hughesa - 7 Foto: Profimedia

Sam svoj majstor

Unajmili su građevinske radnike da obave veće građevinske radove uključujući i preuređenje potkrovlja te zamjenu električnih instalacija.

Iako nisu imali prethodnog iskustva u renovacijama, bračni par Hughes je dobar dio posla obavio sam. Skinuli su stare tapete, obojali zidove, postavili nove pločice i podove.

Prije i poslije renovacije kuće Emme i Alexa Hughesa - 10 Foto: Profimedia

Odabrali su moderni namještaj, kućanska pomagala i dekorativne predmete te uspješno transformirali izgled kuće u moderni dom. Najveća razlika vidljiva je u kuhinji, dnevnom boravku i kupaonici.

Kako je izgledala kuća Hughesovih kada su je kupili, a kako izgleda danas otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Pogledajte kako su roditelji od obiteljske garaže napravili jednosoban stan za svoju kćer

Prije i poslije: Pogledajte kako je bračni par od dotrajale kuće napravio dom iz snova