Zar već peti rođendan? Uzviknuli su mnogi u nevjerici kada su vidjeli nove fotografije najmlađeg sina princa i princeze od Walesa na društvenim mrežama.

Galerija

Princ Louis danas uistinu slavi peti rođendan, a njegovi roditelji odlučili su s javnošću podijeliti dvije fotografije svojeg sinčića na Instagram profilu Prince and Princess of Wales.

Za razliku od prijašnjih godina kada je rođendanske potrete svoje djece snimala Catherine Middleton, ove godine to je učinila Millie Pillkington i na sjajan način ovjekovječila nestašan duh najmlađeg člana ovog dijela kraljevske obitelji.

Princ Louis vozi se na tačkama Foto: Profimedia

Princ Louis na jednoj od fotografija vozi se na počupanom korijenju i zemlji u tačkama kojima upravlja njegova mama Catherine i ako je suditi prema njegovom širokom osmijehu – izvrsno se zabavlja.

Djeca princeze i princa od Walesa ne boje se uprljati, a njihovi roditelji ih potiču da izražavaju svoju kreativnost, znatiželju te da što više vremena provode na otvorenom baveći se nekim oblikom fizičke aktivnosti.

Portret princa Louisa za 5. rođendan Foto: Profimedia

Catherine Middleton uvijek se trudi i da djeca budu lijepo odijevena te u skladu s prilikom.

Opet u elementu: Princ Louis nije imao ni sekunde mira na proslavi zadnjeg dana jubileja

Ma dosta mu je svega! Ovako je preslatki princ Louis proslavio kraljičin veliki dan

Princ Louis na svojem rođendanskom portretu pozira u kratkim plavim hlačicama, kariranoj košulji i džemperu brenda Lallie London koji se prodaje po cijeni od 85 eura.

Džemper Lallie London, 85,95 eura Foto: Internetske stranice proizvođača